Raw food

Raw food (rå mat) er i korte trekk en diett som inkluderer frukt, grønnsøker, nøtter, spirer, frø, urter og sjøgrønnsaker. Felles for disse ingrediensene er at de skal være ubehandlet og ukokt. Raw food er mat som ikke er varmebehandlet over 42 grader.

Forskjellige formål med raw food

Noen spiser raw food for å spise mindre kjøtt. Andre for å tilegne kroppen mer energi. Men man kan også kombinere raw food med fisk og kjøtt. Det er uansett næring i de grønnsakene man har ved siden av. 
Hensikten er å få et bedre kosthold samtidig som kroppen kan motta de næringsstoffene som er nødvendig for helse og trivsel.

Hvordan begynne med raw food?

Vi tilbyr en rekke bøker med oppskrifter og informasjon om raw food. Det å endre kosthold kan være krevende og utfordrerende, men også i forhold til hvor man skal begynne. Hva er tillat og hva er ikke? Hvordan kan bevare eksisterende kosthold med raw food? Er bare noen problemstillinger vi ønsker å være til hjelp med.