Tiril Lunde Refsum

24 May.

Oppskrifter

0

Denne frokosten er full av antioksidanter, proteiner og langvaring energi. Lages i en fei og kan nytes til frokost, lunsj, dessert eller som et mellommåltid. Her kan du også blande inn de favorittfrukter, bær, nøtter og frø. Vaniljekremen kan også nytes alene eller over en Raw Food kake.

 

 

- 2 dl bløtlagte cashewnøtter
- 1 ts vaniljepulver
- 1 ss lønnesirup
- Raw Granola 
- Bær / frukt 

 

Se oppskrift raw granola her.

 

Miks sammen bløtlagte cashewnøtter i hurtigmikseren til du får en creamy konsistens. Tilsett vaniljepulveret og lønnesirupen og kjør til alt har blandet seg godt sammen. Om du vil ha en fetere krem, tilsett litt kokosolje eller kokoskrem. Legg så lagvis granola, vaniljekrem og friske bær i et høyt glass og dryss litt kokos og legg dine favorittfrukter på toppen. Nytes med en gang! 

 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.