Tiril Lunde Refsum

03 Mar.

Oppskrifter

0

Lyst på Spirulina men vet ikke hvordan du skal nyte den? Lag Spirulinakarameller - disse smaker fantastisk! Skjult i en liten trøffel finner vi en av de mest næringsrike marvarene på jorda. Spirulina inneholder 3 ganger mer protein enn fisk, 10 ganger mer kalsium enn melk, 50 ganger mer jern enn spinat og 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter. Spirulina Trøflene er også en fin måte å få i seg rikelig med klorofyll. Jeg bruker Spirulina i smoothies og i kaplser, men i denne trøflen blir smaken så mye bedre og friskere! Man får også renset kroppen samt styrket immunforsvaret. Sammen med cashewnøttene og hempefrø blir trøffelen en super treningssnack og proteinbar! Oppbevar trøffelen i frysern, så har du litt suermat tilgengelig når du skulle trenge en ekstra boost.



Du trenger: Food processor

Ingredienser


- 2 dl cashewnøtter
- 2 ss kokosnøtt smør
- 1 ss sitron
- 1/2 ss spirulina (ta mer om du ønsker) - 3 ts hempfrø
- 1 ss honning / Agave / Yacon
- 1/2 ts vaniljepulver
- 5 store dadler valgfritt: kokosblomstsukker, agave
- 3 ss kokosolje
- en klype himalayasalt

Fremgangsmåte

Lag et mel av cashewnøttene i hurtigmikser. Tilsett resten av ingrediensene til du får en gjevn og myk masse.

Press ut i en form eller rull i baller. Sett i kjøleskap og skjær opp i små firkanter før den blir for hard. Deretter sett den i frysern og nyt!

 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.