Tiril Lunde Refsum

15 Feb.

Oppskrifter

0

Denne smaker himmelsk og føles fantastisk i magen. Her får du i dag alle de gode tarmbakteriene i en kremig jorbær-mousse yoghurt som passer perfekt i frokost med musli og Chia pudding, eller som dessert. Den er fri for melk og hvitt sukker og passer derfor til alle, også til barn da den er mild i smaken og smelter på tungen. Fruktsukkeret fra dadlene og honningen blir spist opp gjennom fermenteringsprossesen - noe som gjør den enda bedre for oss! Probiformen er en enkel måte å fermentere mat på, og her fungerer som en ypperlig starter i hjemmelaget yoghurt. 


 

Du trenger: en god blender

 

Her finner du ingrediensene som vi har

 

- 8 dl kokosmelk

- 4 ss probiofrom

- 1 ts vaniljepulver

- 3 dl jordbær / valgfri bærtype

- 5 dadler eller 2 ss honning

 

Bland alle ingrediensene i en blender til du får en myk og kremig konsistens. Fyll opp i en tett glasskrukke og sett kaldt. Fermentreres over natten,  og klar for å spises neste dag. Den holder ca en uke, men dette varier da hver fermenteringsprosess blir ulik. 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.