Denne smaker himmelsk og føles fantastisk i magen. Her får du i dag alle de gode tarmbakteriene i en kremig jorbær-mousse yoghurt som passer perfekt i frokost med musli og Chia pudding, eller som dessert. Den er fri for melk og hvitt sukker og passer derfor til alle, også til barn da den er mild i smaken og smelter på tungen. Fruktsukkeret fra dadlene og honningen blir spist opp gjennom fermenteringsprossesen - noe som gjør den enda bedre for oss! Probiformen er en enkel måte å fermentere mat på, og her fungerer som en ypperlig starter i hjemmelaget yoghurt.
Du trenger: en god blender
Her finner du ingrediensene som vi har
- 8 dl kokosmelk
- 4 ss probiofrom
- 1 ts vaniljepulver
- 3 dl jordbær / valgfri bærtype
Bland alle ingrediensene i en blender til du får en myk og kremig konsistens. Fyll opp i en tett glasskrukke og sett kaldt. Fermentreres over natten, og klar for å spises neste dag. Den holder ca en uke, men dette varier da hver fermenteringsprosess blir ulik.
Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com