Tiril Lunde Refsum

08 Mar.

Oppskrifter

0

Nå kan du nyte Bounty uten dårlig samvittighet! Denne er full av sunt fett, antioksidanter og gir masse god energi. I denne baren får vi smakt på kokos fra alle sine beste sider. Vi bruker kokosnøttsmøret som gir en myk sødme og konsistens sammen med kokosblomstsukkeret som løfter det hele med masse vitaminer og mineraler, og gir baren en karamellaktig smak. Kokosoljen vi bruker her har bevart alle næringsstoffer og enzymer fra kokosnøtten og gir en boost til immunforsvaret og huden. Sammen med den rå sjokoladetoppingen blir Bounty Crunchen et godt lite måltid som gir langvarig energi og metthetsfølelse. 



 

Du trenger: Food Processor

 

Kokoskjerne

 

- 2 ss kokosnøttsmør

- 2 dl kokosmasse

- 2 ss cahewnøttsmør

- 1 ts vaniljepulver

- 2 ts kokosblomstsukker

- 2 ss kokosolje

 

Rå sjokolade - basisoppskrift

 

- 3 ts kokosblomstsukker (eller - 3 ts lønnesirup)

- 1/2 ts vaniljepulver

- 1 dl kakaosmør

- 1 ss kakaopulver

- 1 ts mesquite

- 1 ts lucuma

- en klype salt

 

Topping: 

 

- Strø over kakaonibs og kokosmasse

 

 

Kokoskjerne: Kjør alle ingrediensene i en hurtigmikser til en en crunchy masse, ikke helt gjevn. Smør en firkantet form med kokosolje (eller bruk et bakepapir) og fyll formen med kokosmasse. Sett kaldt. 

 

Rå sjokolade: Smelt alle ingrediensene i et vannbad på lav temperatur (under 42 grader). Rør rundt til du får en gjevn konsistens og hell over kokoslaget som har stått kaldt. Etter et kvarter i frysern, skjær opp i avlange barer. Hver bit kan gjerne brettes inn i eget papir og oppbevares separat, så du lett kan ta med en på farta, på trening eller som gave. 

 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.