Altshop Info

03 Sep.

Velvære

0

Musklene påvirkes av så mange ting i vårt daglige liv, ikke bare det å sitte for lenge, men bekymringer fester seg fysisk til kroppen, i magen, knyttede skuldre og fører til spenninger gjennom hele kroppen.

 

Har du lagt merke til hvor ofte vi kjemper oss gjennom livet?

Er du er i et negativt forhold, spenninger på jobb eller til og med en negativ intern dialog med deg selv? En konstant tilstand av spenning og angst vil gi utslag til den fysiske kroppen som anspente, stramme muskler og knutte skuldre! Massasje med aromaterapi kan bidra til å lette muskler og låse opp stivhet. Oljer som kamille, lavendel, geranium, røkelse og neroli kan bidra til å redusere følelser av angst og frykt. For ømme, spente muskler er essensiell oljer som eukalyptus, lavendel, sitron og rosmarin å foretrekke.


Sammenhengen mellom kropp og sjel er en av grunnene til at jeg elsker massasje så mye. Massasje jobber ikke bare på det fysiske nivået; Det kan også hjelpe mentalt ved at du tar et velfortjent avbrekk og sette tid til å slappe av og stresser ned. Massasje beroliger kroppen ikke bare på det fysiske plan, men en dypere ro i muskulatur medfører dypere pust. Roen får meg også i dypere kontakt med meg selv. Jeg føler meg alltid litt mer balansert etter en god massasje og finner ofte ut at det resulterer i å tenke klarere.

 

Massasje kan lette smerte, øke fleksibiliteten og redusere kramper.

Vi snakker ikke bare om muskelsmerter; Massasje bidrar til å frigjøre endorfiner som fungerer som et naturlig smertestillende, samt kan ha en lindrende effekt mot migrene.

 

Massasje bidrar også til å gi pleie til huden slik at den næres og kan gjenopprette og helbrede seg selv. Med øket sirkulasjonen forbedres også immunforsvaret. Jeg elsker å unne meg selv en profesjonell massasje, men terapeuten må være en jeg føler meg helt trygg på og har tillitt til.

 

Jeg foretrekker at rommet er nedtonet, fredelig og stille.


Det samme gjelder for en hjemme massasje. Du kan ikke alltid få en dyktig massør, men du kan tenne dine egne stearinlys eller oljebrennere, spille din egen musikk og velge riktig massasjeolje. Det er en fordel at du her kan beholde roen, ikke behøve å kle på deg etterpå, eller gå ut i kulde og rushtidstrafikk.

 

Stress og Angstlindrende massasje

3 dråper kakaoolje
3 dråper lavender wild alpine olje
3 dråper mandarinolje
2 ss fraksjonert kokosolje

 

Nedtoning

Lavendel og Søt mandel olje sammen gir meg mykere hud og duften er utrolig avslappende - ideell hvis jeg trenger å slappe av og stresse ned!

 

Eksotisk

Hvis jeg føler meg nødt til å rømme fra det mentale, kommer jeg til Island Flower Body Oil som tar meg med på en indre reise, en dagdrøm om et eksotiske klima, varm sand og cocktailer.


Morgen

Når jeg unner meg en morgenmassasje og trenger å våkne litt, klarer Kalahari Watermelon Body Oil å gjenopplive meg, samt la huden min gløde og se sunnere ut.


Varme

Sweet almond oil og kokosnøttolje er noen av mine favoritter, samtidig liker jeg å blande inn noen essensielle brennende oljer som ingefær eller rosmarin. Igjen, oljen jeg velger avhenger av mitt behov.


Livskraft

Ylang ylang virker underverk hvis jeg trenger å slappe av, som utgjør en kombinasjon av Lavendel og Sweet almond oil. Sitrusoljer som søt orange er veldig oppløftende og forfriskende. Lavendel og sitron er en forlokkende blanding.

 

Superhelt

ps. Hvis du er tilbøyelig for å føle at det verker litt ekstra i kroppen (som meg!) etter litt intensiv sport, som treningsstudioet eller en lang tur, kan jeg anbefale organisk arnicaolje . Bare masser litt inn i musklene før og etter økten for å holde musklene
varme.

 

Enten om du trenger å koble av eller stresse ned, er det lite som kan slå en berikende massasje for sinnstilstanden. På knappen under ser du hele utvalget til Akamuti

 

Se utvalget til Akamuti

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.

Relaterte Blogginnlegg

Vi har alle hatt de dagene, ukene eller månedene når huden ser ut til å være på fullstendig ville veier. Å ha en opprørt, ulykkelig hud kan være veldig frustrerende når du ikke er sikker på hva som kan hjelpe og hva du bør styre unna. Om huden din er irritert, er det på tide å trappe ned, få oversikt over situasjonen og danne en hudpleiestrategi for å gjenopprette roen og likevekten.

01 Aug.

Kropp & Helse

Les mer
Huden er vårt største organ, få vet nok om huden sin til å forstå hvor viktig dette organet er for kropp og helse. De fleste aner ikke hvor viktig det er å forstå hvordan huden fungerer, hvordan huden reagerer på miljøet rundt, samt hvordan huden trekker til seg næring, produserer D-vitamin under soling, er vanntett for at mineraler ikke skal vaskes ut av systemet, samt beskytter oss på samme tid som du kan føle berøring, kulde, varme, våte elementer og mye mer.

03 Jul.

Kropp & Helse

Les mer