Hannah C. Weinstock

07 Jan.

Kropp & Helse

0

Det er ikke lenge siden jeg så meg selv i speilet med en følelse av å være beseiret. Da jeg vasket av sminken var ansiktet mitt rødt og flekkete, dekket av blemmer og arr. Jeg så meg selv i speilet og så at løsningen umulig kunne ligge i å straffes og bli kontrollert og manipulert til perfeksjon.Jeg skjønte at den eneste måten å helbrede huden min på var å først helbrede mitt forhold til meg selv.Jeg har prøvd å oppnå perfeksjon, og jo mer jeg prøvde å få perfekt hud, desto mer ble jeg besatt, og desto verre ble huden min. Nå vet jeg at for å helbrede kroppen og huden min kan jeg ikke bare tenke på hva jeg smører på huden eller maten jeg spiser. Det handler om å få hele selvet tilbake i balanse, tilbake i harmoni med meg selv, i alle tre elementer av min eksistens: kropp, sinn og ånd.Her er syv trinn som har hjulpet meg med å få tilbake helhet, helse og utstråling:1. Spis rett, ren og ekte mat

Spis økologiske grønnsaker, lokal frukt som er i sesong og rett, rent og ekte kjøtt fra glade dyr. Drikk rent vann hele dagen og prøv å spise regelmessige måltider for å holde fordøyelsessystemet i optimalt funksjon og hormonene balansert. Å hoppe over måltider er et stort nei, da dette roter til for hormoner og hormonsystemet, spesielt hos oss kvinner.2. Spis matvarer som har overlevd i lange tider og som kan bidra til å helbrede kroppen

Spis alger, spirulina, klorofyll, fermenterte grønnsaker og buljonger. Kraft av bein fra glade dyr helbreder kroppen fra innsiden og ut og reparerer slimhinnen i hele fordøyelsessystemet, noe som igjen skaper grunnlaget for en ren og strålende hud.3. Beveg kroppen din daglig.

Alt som trengs er 20 minutter med aktiv bevegelse hver dag, før du legger merke til store forandringer i kropp og sinn. Finn ut hva som passer for deg: Ta en joggetur ute med din favorittmusikk, en yogatime, kjør en høyintensitetsøkt hjemme, prøv pilates, dra på spinning med vennene dine eller slå dritten ut av en boksesekk i kickboksing. Det er så mange alternativer, så det er ingen unnskyldninger for å ikke bevege på den mektige kroppen din.4. Meditere, meditere, meditere.

Meditasjon er måten vi kobler oss tilbake til selvet, tilbake til vår egen tillit til at vi har kapasitet til å helbrede noe og slutte å stole på at omverdenen skal fikse oss. Kundalini yoga og meditasjon er dype praksiser som har forandret livet mitt radikalt. De bygger grunnlaget for indre styrke og selvtillit, samtidig som de øker min utstråling og magnetisme ut dagen. For første gang i mitt liv vet jeg hvordan det kjennes å virkelig føle meg vakker fra innsiden og ut. Du trenger kun tre minutter hver dag for å urette mirakler i helbredingen av organer og i forholdet med deg selv.5. Bruk Emotional Freedom Technique.

EFT har vært et kraftig (og lett!) verktøy for å hjelpe meg til å håndtere ubehagelig følelser som skam, skyld og depresjon, som ofte går hånd i hånd med uren hud. Dette er en ond sirkel da disse følelsene vil føre til stress i kroppen og hormonell ubalanse, som fører til mer uren hud. Ved å fjerne disse følelsene, beroliges kroppen og sjansen for inflammasjon reduseres.6. Bli komfortabel med affirmasjoner.

Ved å gi deg selv bekreftelser og implementere dem i livet ditt blir det til slutt sannheter. Prøv å si min bekreftelse: Jeg elsker min rene, vakre hud, og gjør det flere ganger gjennom dagen. For spesielt stor effekt, gjør det foran speilet. Se deg dypt inn i dine egne øyne og bekreft det livet du ønsker å leve.7. Gi opp dine problemer til universet.

Jeg mener det; Bare lukk øynene, føl på spenninger og stress som er inni deg ... og bare la det gå. Aksepter det og la det gå. Universet ønsker at ting skal gå vår vei - det er designet for å være på vår side. Men det er når vi begynner å prøve å kontrollere våre realiteter at ting går galt. Bare gi det opp til en høyere makt, uansett hva det er for deg, og la angst og stress falle av dine skuldrene – du skal ikke bære vekten av dette alene. Slutt å være besatt av speilet, slutt å plukke og slutt å bytte fra det ene renseproduktet til det andre. Bruk produkter av naturlige og helbredende ingredienser, og lag deg et hudpleieritual. La universet ta seg av resten.

 

Lykke til!

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.