Hannah C. Weinstock

09 Aug.

Oppskrifter

0

Sjokolademousse gjort lett, rent og sunt

Oppskriften er tenkt til fire porsjoner.

 

 

Ha avokadokjøttet, dadler, kakao, vanilje og salt i en blender eller kjøkkenmaskin. Åpne boksen med kokosmelk (det er viktig at denne er kald, så ha den gjerne i kjøleskapet over natten). Du vil nok finne krem i overflaten og en tynn væske i bunnen av boksen. Ha 60 g. av kremen i blenderen, og spar på resten i en liten bolle. Blende moussen, men stopp underveis for å dytte ingrediensene ned og røre litt. Hvis den er for tykk har du i noen spiseskjeder med kokosvæsken og rører – gjenta dette til du oppnår ønsket konsistens. Ha moussen i fire porsjonsformer eller en bolle og avkjøl i minst én time før servering.

 

Pisk resten av kokoskremen til du oppnår en tekstur lik myk ”pisket krem”. Før du serverer sjokolademoussen toppes den med pisket kokoskrem og eventuelt et dryss med ekte kanel og ferske bær.

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.