Disse meksikanske quinoa wraps er nydelige på smak og lette å lage. Det er ingen store hemmeligheter her - alt du trenger for å lage denne “på farten” lunsjen eller “etter trening snack” er glutenfrie tortilla wraps, masse grønnsaker, bønner og litt ferdig tilberedt (kokt) quinoa. En av de mange fordelene ved denne oppskriften er allsidigheten - den kan brukes som fyll i cannelloni, i boller eller stuinger, i salater ... you name it.
Ingredienser
Til Wraps:
2.4 dl (1 kopp) quinoa, ukokt
1 boks (400 g) bønner
200 g mais
1 løk, finhakket
1 chili, finhakket, frø fjernet (valgfritt)
1 rød paprika, i terninger
Grillsaus
Glutenfrie tortillas
Himalayasalt eller havsalt og pepper etter smak
Pynt til tortilla (valgfritt): Guacamole, vegansk rømme, kokosyoghurt ect
Slik gjør du
Kok quinoa i henhold til produsentens anvisninger.
I mellomtiden kan du forberede grønnsakene. Skrell og finhakk løken og finhakk chili og rød paprika i små terninger.
Varm en stekepanne med litt olje. Ta i løk, chili og rød paprika og kok den blank og myk ( i ca. fem minutter). Da begynner de å mykne.
Når quinoaen er klar kan du ta en wrap og fylel den med grønnsaksblandingen, mais og de sorte bønnene. Tilsett litt guacamole og vegansk rømme, pluss et dash av grillsaus (BBQsaus eller chilisaus) hvis du ønsker. Rull sammen wrapsen og nyt.