Tiril Lunde Refsum

08 Feb.

Oppskrifter

0

Dette er min favoritt treningssnack! De passer bra både før og etter trening med fullverdige proteiner i hempfrø, chiafrø, gresskarkjærner og valnøtter. Her får du litt av alt innen supermat både i den crunchy bunnen og den myke sjoko-toppingen. Denne er også god som frokost og som mellommåltid med sunt fett og langvarig energi. Kakaoen på toppen gir den hele en dybde og et ekstra kick med masse antioksidanter, vitaminer, og mineraler. Jeg har alltid en super fudge browine i fyseren - så har jeg nødmat når sulten slår til!

 

 

Du trenger: Food processor

 

Her finner du alle ingrediensene som er markert med grønt under

 

Bunnen:

Kjør sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser til du får en fast deig, stopp før bitene blir for små, man skal kunne kjenne hver ingrediens hver for seg. Press deigen ned i en firkantet form. Sett til siden (ikke kaldt).

 

0,5 dl valnøtter
1 dl knuste linfrø
3 ss spiret og tørket bokhvete
2 ss mandler
3 ss tranebær
4 ts hempfrø
3 ts dl chiafrø
2 ss gresskarkjerner
1 ts kokosblomstsukker
4 ts kokosmasse
8-12 store dadler / evt halvparten fiken
2 ss rosiner
3 ss kakaopulver
1/2 ts vaniljepulver
2 ss agave / lønnesirup / yacon / honning
2 ss kokosolje
en klype salt

Tilsett mer flytende søtning om du trenger mer fukt i blandingen og mer kokosolje om du vil ha den stivere.
Trykk formen ut en from smurt med kokosolje eller bakepapir. Sett i kjøleskap.

Topping:

Kjør alle ingrediensene til en myk, flytende og kremig masse i hurtigmikseren. Smør utover bunnen og sett kaldt. Når toppingen er stiv kan du skjære brownien i små firkanter og oppbevar i fryseren for lang holdbarhet. Og nyt!  

 

1 stor avaocado
2 ss kakaopulver
2 ss flytende søtning / agave, yacon, honning eller maple syrup
1 ts mesquite
1 ts lucuma
2-3 ss kakaosmør
1 dl kaldpresset kokosolje
1/2 ts vaniljepulver
en klype kanel
en klype salt

 

Lykke til :)

 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.