1. Kakaosmør - Økologisk (Criollo variety) - 250 g

    kr 139,15 Fra kr 103,50
    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Våre kakaobønner er av premium kvalitet, av kreolsk variasjon (type), og den kommer fra Peru. Den Kreolsk variasjon kalles "The Queen of Cacao", og den produserer den høyeste kvaliteten av bønner som er kjent. Kreolske kakao er en gammel variasjon, ikke-hybrid og produserer "fine og smakfulle" bønner. Det er den sjeldneste, dyreste og den er høyt ansett for sin premium kvalitet. Viden kjent for sin komplekse og rike smak og aroma. Bare en brøkdel av verdens kakaoproduksjon kommer fra kreolske trær. Fordi de er delikate og ømtålelige er det få produsenter, og de er også utsatte for visse... Les mer
  2. Kakaopulver - Peruviansk Cacao Powder - Økologisk

    Fra: kr 92,00

    Til: kr 1 100,00

    Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse trærne. Det stilles høye krav til miljø, og temperaturen bør være 21-32 grader celsius året rundt, og ikke under under 15 c. Det bør være mer enn 10 cm nedbør i månden, og 100 til 250 cm i løpet av et helt år. Kakaotreet kan ikke leve over 1000 meter i høyde, og det vokser best under 300 meters høyde. Kravene til disse levevilkårene... Les mer
  3. Kakaonibs - Cacao Nibs - Økologisk

    Fra: kr 80,00

    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaonibs kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.   Våre kakaonibs er rå og økologiske. Kakaonibs har et høyt innhold av blant annet magnesium, svovel, og antioksidanter. Disse stoffene kan bidra til et sunt hjerte, virke stressreduserende og mye mer. De siste årene er kakaonibs blitt et populært helseprodukt.   Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse... Les mer
  4. Kakaomasse - Økologisk

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Fra: kr 130,00

    Kakaomasse, det beste fra to verdener!   Kakaomasse er kakaopulver og kakaosmør i ett og samme produkt. Disse to produktene lages faktisk fra kakaomassen. Kakaosmøret smelter under malings prosessen og gjør at kakaomassen blir flytende. Det er derfor kakaomassen har blitt kalt kakaolikør, men det har ingenting med alkoholprodukter å gjøre.Kakaomasse inneholder kun finmalte kakaobønner! Kakaomasse er det samme som kakaonibs. Forskjellen er kun oppmalingen.   I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaomasse kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.Våre kakao er rå og... Les mer
  5. Deilige Gojibær med Sjokoladetrekk - 200 g

    kr 179,00
    Gojibær med sjokoladetrekk. Meget gode og næringsrike som snacks. I Asia har Goji berries (bukketorn) blitt konsumert i tusenvis av år. Bukketorn er rik på antioksidanter, nyttig fett, vitaminer og mineraler.       Ingredienser: Gojibær (Lycium barbarum L.), sukker, kakaosmør, helmelkspulver, mørkt kakaopulver, soja lecitin, smaksstoff vanilje, glukose, tapiokastivelse, overflatebehandling shellac. Kan inneholde spor av; sulfit fra ingefær, peanøtter, nøtter og mandel. Fritt for transfetter.   Næringsinnhold:per 100g Kcal/Kj:483/2014 Protein:6g Karbohydrater:47g Fett:30g             Les mer
  6. Lucuma pulver - Økologisk - Peruviansk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 148,35 Fra kr 120,75
    Sunt søtningsmiddel med karamellsmak! Lucuma (loo-ku-mah) pulver Dette er et søtt pulver skånsomt tilvirket fra frukten på lucumatreet. Smaken av lucuma kan minne om en kombinasjon av vanilje og lønnesirup.Lucuma ble ansett som Inkaenes gull og har vært dyrket i Sør-Amerika siden den tid. Den er veldig populær på det kontinentet og blir ofte foretrukket som smakstilsetning i iskrem fremfor sjokolade og vanilje.   Helsegevinster:Lucuma er ansett som et sunt alternativ til sukker da det har liten innvirkning på blodsukkeret (lav GI) og gir i tillegg en god karamellsmak. Videre, inneholder det fiber som er stimulerende for fordøyelsen. Det er rikt på... Les mer
  7. Yaconrot - pulver - Økologisk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 227,70 Fra kr 184,00
     Yacon er en staudeplante i Andes-regionen. Planten blir kultivert og dyrket for sprø og søtsmakende røtter. Yacon smaker som en krysning mellom eple og vannmelon. Røttene har derfor fått kallenavnet "jordens eple." Innholdet i Yaconrøttene er primært vann og FOS (fruktoligosakkarider).Selvom yaconroten smaker søtt, så kommer søtheten fra inulin som er en fordøyelig sukkerart. Yaconrøtter inneholder færre kalorier enn andre liknende naturlige søtningsstoffer med unntak av stevia som har 0 kalorier.Yacon har en glykemisk indeks på rundt 3, sukker til sammenlikning har 68-75 i GI, agave har GI på 25.  Yacon er... Les mer
  8. Carobpulver - Økologisk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 62,10
     Carobpulver kalles gjerne kakaoerstatning. Pulveret foretrekkes ofte av dem som vil unngå kakaoens oppkvikkende egenskaper. Smaken minner litt om kakao og er naturlig søt. Carobpulver er laget av fruktbelgene fra Johannesbrødtreet (Ceratonia siliqua). Treet dyrkes i landene rundt Middelhavet.Carobpulveret kan brukes på samme måte som kakaopulver, det kan fint blandes i kald eller varm plantemelk, den kan brukes i bakverk, hjemmelaget is, desserter mm. Til bruk i sjokolade kan carobpulver gi en litt mildere sjokoladesmak. Pulveret har et lavt fettinnhold og inneholder i motsetning til kakao ingen stimulerende stoffer (koffein, teobromin, fenalanin eller anandamid).Carob sies å ha en... Les mer