Supermaten som vises på toppen (i rekkefølge) er de beste alternativene i sortimentet for å få i seg B3 (niacin), hvis sortering står som "plassering". For å se andre vitaminer gå ett hakk opp i kategori. For å se kapsler og ekstrakter gå til kosttilskudd.

  1. Nutritional Yeast Flakes - Næringsgjær - 500 g

    kr 198,95 Fra kr 178,25
    Gjærflak er proppfullt av næring, og blir ofte referert til som veganernes ostesmak…..   Små flak av inaktive gjær kan brukes som krydder og smaksforsterker til sauser, brød, grøt, kake, tofu marinader og mange andre retter. Den ostelignende smaken gjør at gjærflakene er egnet for veganske retter, og for de som normalt vil unngå ost. Du kan foreksempel lage en deilig ostesaus, som du kan bruke for både pizza, lasagne, pasta og pai fyllinger. Siden den har en behagelig smak, kan ernæringsmessige soppflak inntas som de er, eller oppløses i vann, melk, frukt eller grønnsaksjuice, og kan drysses på supper, stuinger, gryteretter,... Les mer
  2. Chlorella tabletter - Økologisk

    Fra: kr 309,00

    Chlorella er en encellet grønn alge som er en del av Chlorophyta familien.   Chlorella inneholder ca 45% protein, 20% fett, 20% karbohydrater, 5% fiber, og 10% mineraler og vitaminer. I tillegg inneholder denne algen 19 aminosyrer (inklusive alle essensielle fettsyrer og aminosyrer). Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.   Vår chlorella er økologisk produsert i egne basseng innlands som får sollys på seg. Cellveggen brytes dermed ned før de går til ferdig produkt, slik at opptaket er bedre for... Les mer
  3. Spirulina pulver - Økologisk

    Fra: kr 140,00

    Spirulina er en blågrønn mikroskopisk plante (en alge), en mikrosaltvannsplante, som har eksistert på vår planet for 3,6 milliarder år og som har vært en rik kilde til næring til mange av jordens sivilisasjoner. Algene er svært næringsrike og har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regjeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv.   Spirulina er en helt naturlig matkilde som består av mer enn 60% proteiner og aminosyrer som kroppen vil “se” eller “kjenne igjen” som mat. Denne mikroalgen inneholder over hundre næringsstoffer, bl.a store mengder betakaroten, jern... Les mer
  4. Chlorella pulver - Økologisk

    Fra: kr 152,00

    Chlorella er en encellet grønn alge som er en del av Chlorophyta familien.   Chlorella inneholder ca 45% protein, 20% fett, 20% karbohydrater, 5% fiber, og 10% mineraler og vitaminer. I tillegg inneholder denne algen 19 aminosyrer (inklusive alle essensielle fettsyrer og aminosyrer). Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.   Vår chlorella er økologisk produsert i egne basseng innlands som får sollys på seg. Cellveggen brytes dermed ned før de går til ferdig produkt, slik at opptaket er bedre... Les mer
  5. Spirulinatabletter - Økologisk

    Fra: kr 217,00

    Spirulina er en blågrønn mikroskopisk plante (en alge), en mikrosaltvannsplante, som har eksistert på vår planet for 3,6 milliarder år og som har vært en rik kilde til næring til mange av jordens sivilisasjoner. . Algene er svært næringsrike og har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regjeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Spirulina er en helt naturlig matkilde som består av mer enn 60% proteiner og aminosyrer som kroppen vil “se” eller “kjenne igjen” som mat. Denne mikroalgen inneholder over hundre næringsstoffer, bl.a store mengder betakaroten, jern... Les mer
  6. Acerola pulver - Økologisk - 250g

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 345,00
    Acerola er mest kjent for å være ekstremt rik på vitamin C. På grunn av dette brukes den ofte til å hjelpe med eller forhindre forkjølelse eller influensa. Det brukes også som et antioksidant næringsstoff. Sammen med C-vitamin kan acerola tas for å øke immuniteten. Bare Camu Camu har mer vitamin C per gram, i utvalget.   Acerola kirsebær har en sammentrekkende smak. Dette kan gjøre det nyttig for behandling av hudskader, fremme hudens elastisitet og hjelpe fordøyelsesproblemer. Det kan til og med ha bruk som en antimikrobiell munnvask.   Andre bruksområder av acerola inkluderer: antidepressiva soppdrepende atletisk... Les mer
  7. Shiitake sopp - Pulver - Økologisk - 250 g

    kr 144,90 Fra kr 126,50
    Shiitake er en spiselig sopp med tilhørighet til Kina, Japan og mange andre østasiatiske land.   Den har blitt brukt i både kinesisk medisin og kinesisk mat i et par tusen år på grunn av sine helsefremmende egenskaper. Moderende vitenskapelige studier indikerte at soppen hjelper oss mot hjerte-og karsykdommer (inkludert aterosklerose) ved å hindre for mye immuncellebinding til foringen av våre blodkar. Forskere har også avdekket at Shiitake sopp kan stimulere immunforsvaret vårt.   Studier viser at biotilgjengeligheten av shiitakejern er høyere enn hva man tidligere har trodd. Tørket shiitakesopp kan inneholde likeverdige mengder jern som i... Les mer
  8. < -1

    Left

    Avskallede sesamfrø - Rå - Økologisk - 250 g

    Avskallede sesamfrø - Rå - Økologisk - 250 g

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 48,30 Fra kr 33,35
    Sesamfrø er rike på E-vitamin, mineraler, umettede fettsyrer og protein. De passer perfekt både i brøddeig og annet bakverk, i vegetarposteier og vegetarburgere og til panering av både fisk, kjøtt og fjærkre. Du kan også riste sesamfrøene tørt i en stekepanne og ha dem i salaten. Næringsinnhold per 100 gram:  Energi: 2562 kJ / 612 kcal  Protein: 26,5 g  Karbohydrater: 4,5 g  Fett: 55 g  - herav mettet: 7,7 g  - herav enumettet: 20,7 g  - herav flerumettet: 24 g  Kostfiber: 5 g  Natrium: 40 mg  Jern: 7,8 mg  Kalium: 131 mg  Kalsium: 131 mg  Magnesium: 345 mg  Sink: 5,3... Les mer
  9. Mandler - Rå Økologisk - 250 g

    kr 119,60 Fra kr 103,50
    Våre mandler er ferske, økologiske og rå. De er ikke behandlet på noen måte. Økologiske mandler er dyrket på helt naturlig vis, uten bruk av kunstgjødsel og kjemiske sprøytemidler. De skiller seg også fra konvensjonelle mandler ved at skallet er en del tykkere, noe som gjør at mandelen er flatere og noe mindre.   Mandel er en steinfrukt av mandeltreet Prunus dulcis som er et løvtre. Arten finnes naturlig i Iran, fra nordvestlige Saudi-Arabia nord gjennom vestre Jordan, Israel, Palestina, Libanon, vestre Syria til sørlige Tyrkia. Arten vokser også mange steder på Kanariøyene. Mandelfrukten har en hårete ytterhinne... Les mer
  10. Soltørket tomat, halvdelte - Økologisk - 250 g

    kr 58,65 Fra kr 41,40
    Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren. De kan også bli konservert i olivenolje, sammen med andre ingredienser som rosmarin, basilikum, tomater, tørket paprika og hvitløk. I dag soltørkede tomater brukes mer som en gourmet ingrediens. Du kan spise soltørket tomat halvdeler som de er. Ganske mange mennesker ville bløte dem for å fjerne noe saltinnhold, og for å gjøre de myke. Soltørkede tomater kan brukes i en rekke forskjellige oppskrifter, for eksempel... Les mer
  11. På tilbud
    Solsikkefrø - Økologisk - 250 g

    Solsikkefrø - Økologisk - 250 g

    Vanlig pris: kr 37,95

    Tilbudspris kr 31,05   spar 19%

    Fra kr 26,45
    Solsikkefrø er frøene fra planten Solsikke. Når skallet fjernes sitter man igjen med solsikkekjerner, som de vi selger her. Frøene er rike på olje med gunstig fettsammensetning og vitamin E. I tillegg har frøene et høyt innhold av proteiner, magnesium og folat. Siden innholdet av karbohydrater er lavt er kjernene en viktig del av en low-carb diett. Solsikkekjerner har en god nøttesmak og brukes mest i bakverk, både i deigen og som pynt. Smak og aroma fremheves ved varmebehandling. Rist kjernene på bakepapir i ovnen eller i tørr stekepanne. Vær obs på tiden, de tar fort farge og da er de ferdige til bruk. De er også fine å bruke som... Les mer