Ekstragaver! Ordre over 2000 kr får 2 gaver, 3000 kr får 3 gaver og 5000 kr får 5 gaver. Du får velge selv.

Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Moringa Pulver - Økologisk - 250 g

Google+

kr 210,45

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 2 for kr 178,25 hver og spar 16%
  • Kjøp 3 for kr 172,50 hver og spar 19%
  • Kjøp 4 for kr 167,90 hver og spar 21%
  • Kjøp 6 for kr 157,55 hver og spar 26%
  • Kjøp 10 for kr 147,20 hver og spar 31%

Details:

Moringa oleifera er et ganske stort tre som er hjemmehørende i Nord-India.
Det går av en rekke navn, for eksempel drumstick tree, pepperrot tree eller ben oljetre.
Nesten alle deler av treet blir spist eller brukt som ingredienser i tradisjonell urtemedisin.
Kostholdet til mennesker i utviklingsland mangler noen ganger vitaminer, mineraler, proteiner og andre næringsstoffer i sitt kosthold. I disse landene kan Moringa oleifera være en viktig kilde til mange viktige næringsstoffer.

Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kaliuminnhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.
Ingredienser:

Økologisk moringa oleifera bladpulver

Detaljer

Moringa oleifera er et tre som vokser hovedsakelig i Nord India. Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kalium innhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Bladene er den mest næringsrike delen av planten. De er en betydelig kilde til B-vitaminer, vitamin C, provitamin A som beta-karoten, vitamin K, mangan og er i tillegg en rik kilde til protein og andre viktige essensielle næringsstoffer.

Bladene kan kokes og blir brukt på samme måte som som spinat, eller skånsomt  tørket og knust til et pulver som brukes i supper og sauser ect.

Moringapulver lages ved at bladene får tørke i skyggen før de blir forsiktig knust og malt til et fint moringa pulver.



NØKKELEGENSKAPER

Rent, rått og sertifisert økologisk

Fri for GMO og Gluten

Ingen tilsettningsstoffer

Rik på vitaminer, mineraler, protein og aminosyrer

Kjent for å gjenoppbygge kroppens energilager

Kjent Ayurvedisk urt som forebygger feilernæring

Kan gi styrke og utholdenhet ved store fysiske anstrengelser



NÆRINGSINNHOLD

Næringsinnhold pr. 100 gr:

Energi 274 kcal

Protein 23,1 g

Karbohydrater 19,2 - herav sukker arter 7,4 g

Fett 4,7 g

Fiber 31,1 g

Salt 128 mg


Vitaminer og mineraler, innhold pr. 100 g:

Provitamin A 15620uq

Vitamin E 20,3 mg

Vitamin K1 1600uq

Thiamin (B1) 0,17 mg

Riboflavin (B2) 0,89 mg

Niacin (B3) 3,01 mg

Vitamin B6 0,61 mg

Kalium 1,14 g

Kalsium 2,38 g

Fosfor 275 mg

Magnesium 718 mg

Jern 65,5 mg

Sink 2,04 mg

 

Aminosyrer: Alanin, Arginin, Asparagin syre, Cystin, Glutamin syre, Glysin, Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Prolin, Serin, Treonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin




ANBEFALES FOR

Hvis du trenger å gjenoppbygge energireservoarene dine, kan du gjøre det med denne proteinbomben av en ayurvedisk urt.

Moringaplanten har sin opprinnelse i India. Dens overflod av B-vitaminer og dens rike variasjoner av de komplekse aminosyrene, byggestenene til proteinet, gjør den til den mest næringsrike planten i verden.

Hvis du er i rekonvalesens etter sykdom, hvis du lider av ME eller er underernært, feilernært eller har store fysiske anstrengelser i jobb eller trening vil denne planten hjepe deg å bygge opp, få tilbake og beholde din styrke og utholdenhet.




BRUK

Det Indiske folk tar det tradisjonelt som et supplement (kosttilskudd). På den annen side er moringapulver et utmerket tilskudd som kan brukes i og tilsettes mange oppskrifter. Pulveret har en behagelig nøtteaktig smak.
Bladene blir også tradisjonelt kokt og brukt i matlaging på samme måte som vi bruker spinat eller så  blir de tørket og knust inn i et pulver som brukes i supper og sauser.


Du kan tilsette moringapulver i sunne shakes, juices eller smoothies, dryss den i supper og på salater. Den kan også brukes effektivt som et fortykningsmiddel for supper, stuinger og sauser. Moringapulver kan også drysses på toppen av mange retter før de blir servert, inkludert kjøtt og gryteretter osv. Kan også blandes i brøddeig etc. 1 ts (5 ml) = 2 g. Kan brukes i hjemmelaget iskrem, yoghurt, konfekt ect



ANBEFALT DAGLIG DOSERING

Anbefalt mengde er 2- 4 ts pr. dag. Start gjerne med 1 ts pr. dag den første uken og øk deretter gradvis til anbefalt dosering. Moringa kan bidra til utrensing av avfallsstoffer; vær ekstra påpasselig med å drikke nok vann.

De fleste tar bare en teskje daglig på morgenen med frokost eller lunsj. De som tar det for å forbedre fordøyelsen bør ta det med middagen. Ikke alle tar moringa daglig. Noen tar en teskje eller en spiseskje annenhver eller hver tredje dag. Start med minste dosering og kjenn etter på din kropp før du øker til høyeste anbefalte dose.


 

FORSIKTIGHETSREGLER

Hvis du er gravid, ammer eller bruker legemidler bør du alltid konsultere legen din før bruk.


Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Økologisk moringa oleifera bladpulver
Nettovekt 250 g

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Moringa Pulver - Økologisk - 250 g

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Verdi