Røtter og bark Tilbake til toppkategori
-
Ingefærpulver (ginger) - Økologisk - 250 g
kr 152,95 Fra kr 129,95Ingefær er blitt dyrket i mange tusen år i India og Kina, og den blir brukt som krydder i de aller fleste matlagingstradisjoner i verden. Ingefærroten brukes for øvrig i sukkertøy, som smaksstoff i småkaker samt i leskedrikken ingefærøl. Smaken på ingefærpulver er litt annerledes enn fersk ingefær, men gir en nydelig og enkel tilsetning i mange oppskrifter og drikker. Vi bruker det også gjerne i smoothie. Ingefær smaker godt i blant annet karriretter, til kjøtt, fisk og kylling, og i marinade til orientalske kjøttretter. Den kan i tillegg brukes i fruktsalater, bakverk, dressinger og er dessuten god å sylte.... Les mer -
Gurkemeie - Pulver - Økologisk - 250 g
kr 135,70 Fra kr 116,15100% økologisk malt gurkemeie. Næringsinnhold per 100 gr Energi 1451KJ/351kcalFett 9,9gHvorav mettede fettsyrer 3gKarbohydrater 44gHvorav sukkerarter 3,2gProtein 9,9gSalt <0,01g Gurkemeie er en urt som blir 50-100 cm høy. Den dyrkes i mange tropiske og subtropiske land. Urten er kjent for å ha mange forskjellige positive egenskaper for helsen. Den har bl.a. vist seg å kunne bidra til en positiv innvirkning på lever og galle. Kan ha positiv effekt ved: Høyt kolesterol Gallestein Betennelser i galleblæren Akutte og kroniske betennelser i muskler og ledd og andre organer Åreforkalkning Dårlig... Les mer -
Triphala - Ayurvedisk pulver - Økogisk - 250g
kr 230,00Triphala er en av de mest anerkjente og tradisjonelle urteformlene i Ayurvedisk medisin, og har blitt brukt i India i over 2000 år. Navnet betyr “tre frukter”, og refererer til den balanserte blandingen av Amalaki (Amla), Bibhitaki, og Haritaki – tre kraftfulle frukter kjent for sine unike egenskaper og synergistiske effekt på kroppen. Triphala anses som en mild, men effektiv rensende og balanserende urtekombinasjon som fremmer sunn fordøyelse, styrker immunforsvaret og bidrar til kroppens naturlige avgiftningsprosesser. Tradisjonell bruk og fordeler med Triphala: I ayurvedisk filosofi brukes Triphala først og fremst som en rasayana – en foryngende formel som... Les mer