1. Boken om antioksidanter

    kr 0,00
    Lester Packer, Ph. D er en av verdensledende antioksidant forskere og har sitt virke på Berkley universitetet i California. Medforfatter Carol Colman har vært med på å skrive flere bestselgere. Boken forteller at det finnes et enkelt program som styrker hjertet, holder hjernen topptrimmet og kroppen ungdommelig. Skreddersy ditt eget program for optimal helse og velvære. Hva er fordelene med "booster"-antioksidantene Ginkgo, Biloba, Selen, Pycnogenol og Betacaroten? Les mer
  2. Du har kraften i deg - Louise L. Hay

    kr 179,00
    "Miraklene skjer rundt oss hver dag, og hver og en av oss har uendelige muligheter på alle livets områder." Louise L. Hay Du har kraften i deg til å fri deg selv fra frykt og skyldfølelse, til å tillate deg selv å ha suksess og medgang, og til å overvinne de følelsesmessigebarrierene som hindrer deg i å føle kjærlighet til deg selv. Alle de ytre omstendighetene – skjebnen, de andre, uflaksen, hindringene – er ubetydelige sammenlignet med kraften til forvandling som du har i deg. Men: Du må være villig til å forandre deg, og du må godta at mirakler faktisk skjer. Du har kraften i deg hjelper deg til å sette i gang... Les mer
  3. Yoga helt enkelt! Øvelser og programmer for hele kroppen - Bente Helene Schei

    kr 379,00
    I Yoga helt enkelt! fokuser yogalærer Bente Helene Schei på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg de beste konkrete øvelsene og programmene du kan følge hjemme. Boken inkluderer øvelser for hele kroppen med programmer fra 10 til 90 minutter. I tillegg til de generelle programmene, får du egne programmer med øvelser som hjelper mot plager med mage og tarm, nakke og rygg, balanse og konsentrasjon. Med enkle trinn-for-trinn-beskrivelser av stillingene, handler det om å gjøre yoga tilgjengelige for alle. Stillingene er tydelig beskrevet og illustrert med bilder av forfatteren som gjør det lett å gjennomføre på egenhånd. I tillegg til... Les mer
  4. Raw delight - NATURLIG godt - Erica Palmcrantz

    kr 349,00
    Desserter og kaker med naturlige ingredienser. Gled deg til bringebærpai uten mel, smør og sukker, jordbærkake med mandelbunn, fylte epler, smoothies og mye mer. Du trenger ikke velge mellom godt eller sunt! Alle oppskrifter uten hvitt sukker, gluten og egg.   Les mer
  5. Kjøttfrie burgere - og alt det gode tilbehøret - Jane Helen Johansen

    kr 369,00
    Burgere er best! Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter. Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger,... Les mer
  6. Glutenfri pizza, pasta, paier og mye mer - Nilla Gunnarsson og Susanne Hovenäs

    kr 379,00
    Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes.   I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av.   Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre... Les mer
  7. Grønne smoothier - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Disse grønne styrkedrikkene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Grønnsaker, friske urter og søte frukter gjør smoothiene fulle av vitaminer og gir deg masse energi. Oppskriftene er enkle å følge, og du får også nyttig informasjon om gode ingredienser. Du trenger bare en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage deilige sunnhetsdrikker i en fei! Les mer
  8. Smoothier for barn - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Lag smoothie i en fei! Alt du trenger er en blender og en håndfull gode råvarer. Frukt og grønt er næringsrikt, naturlig og fritt for tilsetningsstoffer. Her kan du velge mellom alt fra deilig sommersmoothie til frisk ingefærsmoothie og blåbærsmoothie. Les mer
  9. Smoothier - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Disse smoothiene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Du kan velge mellom deilige smoothier som blåbærsmoothie, grønn smoothie eller grønnkålsmoothie. Alt du trenger er en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage nydelige sunnhetsdrikker i en fei! Les mer
  10. Sjarmen med tarmen - Om et av kroppens mest undervurderte organer - Giulia Enders

    kr 379,00
    En sjeldent informativ og underholdende bok om fordøyelsen vår!1,7 millioner solgte i Tyskland - utgis i 36 land. Nå 70 000 i Norge! Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig også når det gjelder hva den forsyner tarmen med av bakterier. Ny forskning avdekker forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen: Ubalanse i bakteriefloraen kan blant annet føre til oppblåsthet og smerter, overvekt, depresjon, allergi, intoleranse og Alzheimer. For å føle oss vel, ha god helse og balanse i kropp og sinn må vi med andre ord ta vare på tarmen vår. I denne sjarmerende boka kan du lese: Alt om fordøyelse, dovaner og... Les mer
  11. Spirer, skudd og mikrogrønt - Lina Wallentinson

    kr 329,00
    DYRKING FOR DEN UTÅLMODIGE Lær å dyrke spirer og spiselige planteskudd på 1-2-3! Det eneste du trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass. På bare noen få dager forvandler du tørre frø til frodige og grønne spirer stappfulle av næring. Lina Wallentinson viser hvordan langt flere frø enn barnehageklassikeren karse kan spires og drives fram til spiselige skudd året rundt. Hun deler nyttige tips om hvilke frø som gir best smak og er enklest å dyrke, og lærer deg hvordan du lager nydelig mat av egen spireavling. Prøv for eksempel linsesuppe med karri, spirebrød, makiruller med quinoa og... Les mer
  12. På tilbud
    Steviabok - Det sunne sukkeret - Oppskrifter på Norsk!

    Steviabok - Det sunne sukkeret - Oppskrifter på Norsk!

    Vanlig pris: kr 171,00

    Tilbudspris kr 50,00   spar 71%

    Fra kr 26,00
     Den første boka på norsk om Stevia med brukervennlige oppskrifter! Boka inneholder: - Oppskrifter med bilder - Tips & Råd - Fakta om stevia - Hvordan dyrke og oppbevare stevia Les mer
  13. På tilbud
    Spelt - ikke bare brød, av Helle D. Broughton og Frank A. Gardsø

    Spelt - ikke bare brød, av Helle D. Broughton og Frank A. Gardsø

    Vanlig pris: kr 270,00

    Tilbudspris kr 50,00   spar 82%

    Fra kr 24,00
    Helle Broughton og Frank Gårdsø. Helle Broughton er kokk og har eksperimentert med spelt i forskjellige bakverk, i tapas og middagsretter og ikke minst i desserter og kaker. Her er noe for enhver smak. Om du følger Helles oppskrifter, godt illustrert av flotte bilder, er det lekende lett å trylle frem det lekreste bakverk av spelt. Hva er egentlig spelt? Og hvorfor er det så mye bedre enn hvete? Les mer
  14. På tilbud
    "Takk for maten?" av Eva Fjeldstad

    "Takk for maten?" av Eva Fjeldstad

    Vanlig pris: kr 438,00

    Tilbudspris kr 369,00   spar 16%

    Takk for maten? Hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk. Eva Fjeldstad er utdannet homeopat og har arbeidet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer siden 2005. Hun startet da egen praksis etter 3 år som generalsekretær i Norske Homeopaters Landsforbund.    Eva har undervist terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi og underviser nå deltid ved Tunsberg Medisinske skole, biopatlinjen. Hun driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet. Eva er sosionom, har lederutdanning fra BI og hadde ulike lederstillinger i Kriminalomsorgen i 20 år før hun begynte å studere homeopati og... Les mer
  15. Kraft og andre styrkedrikker - Gry Hammer

    kr 332,00
    Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet. I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret,... Les mer
  16. Rawfood - Trine Berge

    kr 379,00
    Endelig en helt ny og norsk rawfoodbok med lekre og enkle oppskrifter, som inspirerer leseren til å gå i gang med å lage energigivende rawfood. Nytelse og velvære står i fokus! Forfatter Trine Berge er kjent for å gjøre det enkelt og lettfattelig, og i denne boken finnes alt man trenger av både kunnskap og oppskrifter for å komme i gang med rawfood. Boken passer like godt for dem som er nybegynnere, som for dem som allerede er i gang. Her finner man oppskrifter som passer til alle døgnets måltider: enkle retter til hverdager og fristende retter til helg og fest. Og man trenger ikke legge helt om til hundre prosent rawfood for å nyte fordelene – man kan... Les mer
  17. Fermentering - Gry Hammer

    kr 379,00
    Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker. Fermentering er naturens egen måte å konservere mat og drikke på, og også den beste metoden for å sikre en sunn tarmflora og god helse. Norges guru på området, Gry Hammer, byr i denne boka på over 100 spennende og næringsrike oppskrifter som gir hele familien herlige smaksopplevelser, masse energi, god fordøyelse og sterkere immunforsvar. Ta en titt på You Tube filmene til Gry Hammer her: Om fermentering, kosthold og optimal tilbereding av mat 5 gode grunner til å fermentere 3 tips til å komme i gang med fermentering Lag fermentert ketsjup Kombucha og kombucha... Les mer
  18. Den moderne jeger - Gry Hammer

    kr 399,00
    Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsen? Da bor det en moderne jeger i deg! I denne boken viser forfatter, blogger og tradisjonsmatekspert Gry Hammer deg hvordan du gjør det. Hun er en moderne jeger, og det kan du også bli. Her deler hun raust alt hun har lært seg om hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og datamaskin for å skaffe deg akkurat de råvarene og leverandørene du er på jakt etter. Det kan være bonden i nærmiljøet, den rette nettbutikken eller det beste spisestedet, kjøtt fra beitefôra dyr,... Les mer
  19. Dønn grønn - Sara Chacko

    kr 218,00
    Du fortjener det beste! Ifølge Sara Chacko er det mat fra naturen - plantekost i alle regnbuens farger, full av livskraft og mikronæringsstoffer. Mat som hjelper deg å bevare god helse og oppleve mer overskudd, få bedre fordøyelse, redusere søtsuget og gjøre det lettere å holde fokus. Sara Chacko har en glødende interesse for naturlig mat, og i Dønn grønn viser hun hvordan man ved hjelp av gode råvarer skaper matmagi uten usunne ingredienser. Her serverer hun plantebaserte oppskrifter på juicer & smoothier, frokoster, mellommåltider, middager, kaker, desserter, varme drikker og alkoholfrie drinker. Enten du liker surt, søtt, salt... Les mer
  20. Ren Mat magasinet - Vår 2019 - Plantebasert

    kr 98,00
    Vårutgaven av Norges økologiske mat- og livsstilsmagasin har plantebasert fokus og helgrønne oppskrifter. Møt den veganske bonden som klarer seg fint uten husdyrgjødsel, markedshage-gründeren som dyrker grønnsaker der ingen skulle tro at noe kunne gro, og finn ut hva vårt fagpanel tror om kosthold og landbruk i Norge i 2050.   I NORGE SPISER vi nå dobbelt så mye kjøtt som for 50 år siden. Importen av soya til husdyrfôr har økt i samme takt. Samtidig anbefaler Helsedirektoratet og forskningsrapporter oss å spise mer grønt og redusere kjøttforbruket. Hvordan ser da veien ut for matvaner og landbruk... Les mer