1. Ren Mat magasinet - Sommer 2019 - Bare barnemat

    kr 49,00
    Lukte, føle, smake! La barna eksponeres for et vell av farger, aromaer og teksturer på matbordet, og sjansen er større for at de vil elske både bringebær og brokkoli. Sommerutgaven av Ren Mat ser nærmere på barnemat.   Hvordan vet vi at maten vi serverer barna er trygg og sunn? Ferdigmat vs. hjemmelaget? Det er ikke bare barnemat for småbarnsforeldre å navigere i rett og galt for minstemann. Bli også med til Lofoten, les om blomsterenga som er truet og hva vi kan gjøre for den, ku og kalv-samvær, møt Margit Vea i portrettet og mer til.   Tilbudet av barnematprodukter har aldri vært større, og det er helt klart beleilig... Les mer
  2. Si JA til livet! - En Helsebiografi med Lillian Müller

    kr 349,00
    I mange år har Lillian Müller jobbet som helse- og livsstilsveileder, og hjelper folk til et sunnere liv gjennom endringer i kosthold og fysisk og mental trening. Budskapet hennes er å være den største entusiast du kjenner. Selv har hun en fysikk som er minst 20 år yngre enn den kronologiske alderen skulle tilsi, mye takket være grønne og miljøbevisste valg Livsstilen Lillian Müller gløder for er verken komplisert eller uoppnåelig. Men mye handler om vilje og innstilling, mener hun. I boken avslører hun sin livseliksir – og hvordan du kan forandres fra å være svartsynt og negativ til å bli ”den beste utgaven av deg... Les mer
  3. Ren Mat magasinet - Høst 2019 - Honningbier

    kr 49,00
    I høstutgaven av Ren Mat er honningbier og truede bisamfunn på agendaen. Bli også med på et dypdykk i universet under føttene våre; jorda, dugnad for sauen og les om forbrukernes stemmerett!   Den kan spise seg fet i utmarka, gi oss ull og bærekraftig kjøtt, og holde biologisk mangfold i hevd. Men 3000 tonn sau og lam lå på lager i januar, lam sluttfôres på kraftfôr og er kortere på beite. Hvor er vårt viktigste husdyr på vei?   Til tross for at den er vårt viktigste husdyr historisk, og mer bærekraftig i produksjon enn både gris og kylling, så spiser vi rekordlite lam og sau.... Les mer
  4. Ren Mat magasinet - Vinter 2019 - Havet

    kr 49,00
    Havet i vinterens Ren Mat Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er... Les mer
  5. På tilbud
    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Vanlig pris: kr 348,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 14%

    Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring? Hvilke tilskudd trenger jeg? Overlever jeg uten kjøtt og fisk? Kan barn leve på mat fra planteriket? Hva med gravide? Spørsmålene er mange når det kommer til å spise grønnere. Samtidig velger stadig flere å legge om kostholdet, enten fordi de vil ha bedre helse, eller fordi de er opptatt av dyrevelferd, klima, eller jordas bærekraft. Tanja Kalchenko er overlege og Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god... Les mer
  6. På tilbud
    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Vanlig pris: kr 349,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 15%

    inda Stuhaug er tilbake, denne gang med enkle, sunne og inspirerende middager. Dette er boka for deg som er i tidsklemma og for deg som ønsker inspirasjon til å løfte middagen til nye høyder på en enkel måte. Gjør deg klar for en opptur med sunne middager! Blant kapitlene finner du middager på maks 20 minutt, middager du kan lage klar kvelden før, alt-i-ett-middager, restemiddager, middager for én person, middager med maks 6 ingredienser, helgemiddager og tilbehørstips. I tillegg til mer enn 80 oppskrifter finner du 10 ukemenyer, ferdige handlelister og en rekke smarte råd og tips. 272 sider. Innbundet med tekstilrygg. Om forfatteren: Linda Marie... Les mer
  7. På tilbud
    Framtidsfrø - spirer til en bedre verden

    Framtidsfrø - spirer til en bedre verden

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Vanlig pris: kr 398,00

    Tilbudspris kr 330,00   spar 18%

    Framtidsfrø – spirer til en bedre verden er en sakprosabok (antologi) om bærekraftig utvikling innen ulike samfunnsområder, utgitt av Abrakadabra forlag høsten 2011. Boken inneholder tidløs visdom som er absolutt viktig for tiden vi lever idag.   Boken tar opp tema som helse og medisin, økologisk levemåte, forbrukersamfunnet og økonomi. En av bidragsyterne, Helge Torvund, beskriver boken som “ein verktøykasse, ei oppslagsbok som presenterer nye syn og grøne løysingar.” Åpningskapittelet, skrevet av Erik Dammann, er en framtidsfabel der en student og en professor i år 2200 diskuterer hvorfor menneskeheten... Les mer
  8. Soppboka - Gro Gulden

    kr 272,00
    Soppboka er en bruksvennlig og nyttig bok for alle som vil lære mer om sopper. Sopper som er gode matsopper, sopper som er velegnet til farging av garn og tekstiler og sopper som er giftige. Av gode matsopper har vi 150-200 forskjellige arter, men de virkelige delikatessene er færre. Stor glede av soppsanking har du straks du har lært noen ganske få gode matsopper og de farligste giftsoppene å kjenne. Større glede og rikere fangst blir det etter hvert som kunnskapene utvides og du blir kjent med de forskjellige artenes typiske voksesteder, og ikke minst, når på året de dukker opp.   Soppene i denne boka er ordnet i grupper, slik som rørsopper, skivesopper,... Les mer
  9. SpiSopp - 200 sopper du må smake før du dør

    kr 363,00
    Liker du sopp? Vil du bli flinkere til å bruke sopp på kjøkkenet? Denne boken viser deg hvordan du kan ta i bruk soppens rike verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Sopp på kjøkkenet er mye mer enn stuing og stekte kantareller. Bli inspirert!   Forlag: KolofonInnbinding: InnbundetSpråk: Norsk BokmålSider: 472ISBN: 9788269199703Utgave: 1. utg.Utgivelsesår: 2020Format: 21 x 21 cm Les mer
  10. Bokashi kjøkkenkompost - 2 bøtter og 1 kg strø

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 1 410,00
    Bokashi er enkel og smart kjøkkenkompostering som omdanner matavfall til næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Bokashi er lettvint, krever liten plass, lukter ikke vondt og passer like fint i byen som i hus med hage.   Kompostering med bokashi foregår dels inne, i en lufttett bokashibøtte; og dels enten inne i en kasse med litt jord, eller ute. Bokashi tar liten plass og lukter ikke vondt.   I bøtta legger du alt du har av matavfall lagvis med bokashistrø en gang om dagen. Bokashistrø er hvetekli innsatt med effektive mikroorganismer. Mikroorganismene er naturlige mikrober som setter i gang en gjærings- eller... Les mer