1. Ren Mat magasinet - Høst 2019 - Honningbier

    kr 49,00
    I høstutgaven av Ren Mat er honningbier og truede bisamfunn på agendaen. Bli også med på et dypdykk i universet under føttene våre; jorda, dugnad for sauen og les om forbrukernes stemmerett!   Den kan spise seg fet i utmarka, gi oss ull og bærekraftig kjøtt, og holde biologisk mangfold i hevd. Men 3000 tonn sau og lam lå på lager i januar, lam sluttfôres på kraftfôr og er kortere på beite. Hvor er vårt viktigste husdyr på vei?   Til tross for at den er vårt viktigste husdyr historisk, og mer bærekraftig i produksjon enn både gris og kylling, så spiser vi rekordlite lam og sau.... Les mer
  2. Si JA til livet! - En Helsebiografi med Lillian Müller

    kr 349,00
    I mange år har Lillian Müller jobbet som helse- og livsstilsveileder, og hjelper folk til et sunnere liv gjennom endringer i kosthold og fysisk og mental trening. Budskapet hennes er å være den største entusiast du kjenner. Selv har hun en fysikk som er minst 20 år yngre enn den kronologiske alderen skulle tilsi, mye takket være grønne og miljøbevisste valg Livsstilen Lillian Müller gløder for er verken komplisert eller uoppnåelig. Men mye handler om vilje og innstilling, mener hun. I boken avslører hun sin livseliksir – og hvordan du kan forandres fra å være svartsynt og negativ til å bli ”den beste utgaven av deg... Les mer
  3. Ren Mat magasinet - Sommer 2019 - Bare barnemat

    kr 49,00
    Lukte, føle, smake! La barna eksponeres for et vell av farger, aromaer og teksturer på matbordet, og sjansen er større for at de vil elske både bringebær og brokkoli. Sommerutgaven av Ren Mat ser nærmere på barnemat.   Hvordan vet vi at maten vi serverer barna er trygg og sunn? Ferdigmat vs. hjemmelaget? Det er ikke bare barnemat for småbarnsforeldre å navigere i rett og galt for minstemann. Bli også med til Lofoten, les om blomsterenga som er truet og hva vi kan gjøre for den, ku og kalv-samvær, møt Margit Vea i portrettet og mer til.   Tilbudet av barnematprodukter har aldri vært større, og det er helt klart beleilig... Les mer
  4. Ren Mat magasinet - Vår 2019 - Plantebasert

    kr 49,00
    Vårutgaven av Norges økologiske mat- og livsstilsmagasin har plantebasert fokus og helgrønne oppskrifter. Møt den veganske bonden som klarer seg fint uten husdyrgjødsel, markedshage-gründeren som dyrker grønnsaker der ingen skulle tro at noe kunne gro, og finn ut hva vårt fagpanel tror om kosthold og landbruk i Norge i 2050.   I NORGE SPISER vi nå dobbelt så mye kjøtt som for 50 år siden. Importen av soya til husdyrfôr har økt i samme takt. Samtidig anbefaler Helsedirektoratet og forskningsrapporter oss å spise mer grønt og redusere kjøttforbruket. Hvordan ser da veien ut for matvaner og landbruk... Les mer
  5. Modern essentials håndbok - Norsk utgave

    kr 289,00 Fra kr 240,00
    Dette er en spennende, brukervennlig håndbok med flotte bilder. Den inneholder grunnleggende kunnskap om de forskjellige eteriske oljene, og hvordan du skal bruke dem. Et praktiskt og enkelt-å-bruke oppslagsverk som er like spennende for deg som allerede kan mye om eteriske oljer, og for deg som kanskje akkurat har fått opp øynene for disse herlige oljene. Den kommer ut i en mindre størrelse som gjør at den er enkel og praktisk å ta med seg hvor som helst. Boka er perfekt for nye brukere og et godt alternativ for deg som allerede har erfaring med eteriske oljer.   Denne boka er en rimelig og flott gave som gir en fantastisk innføring i oljenes verden. Boken... Les mer
  6. SpiSopp - 200 sopper du må smake før du dør

    kr 363,00
    Liker du sopp? Vil du bli flinkere til å bruke sopp på kjøkkenet? Denne boken viser deg hvordan du kan ta i bruk soppens rike verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Sopp på kjøkkenet er mye mer enn stuing og stekte kantareller. Bli inspirert!   Forlag: KolofonInnbinding: InnbundetSpråk: Norsk BokmålSider: 472ISBN: 9788269199703Utgave: 1. utg.Utgivelsesår: 2020Format: 21 x 21 cm Les mer