1. PH Mirakelet - Pocket - Norsk

    Forventet innen 2 uker

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 195,00 Fra kr 90,00
    Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne god helse? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier, fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Det som teller er syre-basebalansen i blodet ditt, forklarer den fremstående mikrobiologen og ernæringsspesialisten dr.Robert O. Young. I boken pH-mirakelet presenterer han sitt revolusjonerende og effektive kostholdsprogram for å balansere kroppskjemien. Normalisér fordøyelsen og forbrenningen med flytende føde som avgifter Bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen: gjærsopper og muggsopper Forstå hvorfor vann er vårt viktigste næringsmiddel og den avgjørende drikken for optimal helse Bli klar over betydningen av å ha... Les mer
  2. Raw delight - NATURLIG godt - Erica Palmcrantz

    kr 349,00
    Desserter og kaker med naturlige ingredienser. Gled deg til bringebærpai uten mel, smør og sukker, jordbærkake med mandelbunn, fylte epler, smoothies og mye mer. Du trenger ikke velge mellom godt eller sunt! Alle oppskrifter uten hvitt sukker, gluten og egg.   Les mer
  3. Kjøttfrie burgere - og alt det gode tilbehøret - Jane Helen Johansen

    kr 369,00
    Burgere er best! Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter. Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger,... Les mer
  4. Glutenfri pizza, pasta, paier og mye mer - Nilla Gunnarsson og Susanne Hovenäs

    kr 379,00
    Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes.   I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av.   Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre... Les mer
  5. Grønne smoothier - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Disse grønne styrkedrikkene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Grønnsaker, friske urter og søte frukter gjør smoothiene fulle av vitaminer og gir deg masse energi. Oppskriftene er enkle å følge, og du får også nyttig informasjon om gode ingredienser. Du trenger bare en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage deilige sunnhetsdrikker i en fei! Les mer
  6. Smoothier for barn - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Lag smoothie i en fei! Alt du trenger er en blender og en håndfull gode råvarer. Frukt og grønt er næringsrikt, naturlig og fritt for tilsetningsstoffer. Her kan du velge mellom alt fra deilig sommersmoothie til frisk ingefærsmoothie og blåbærsmoothie. Les mer
  7. Smoothier - Irina Pawassar

    kr 149,00
    Disse smoothiene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Du kan velge mellom deilige smoothier som blåbærsmoothie, grønn smoothie eller grønnkålsmoothie. Alt du trenger er en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage nydelige sunnhetsdrikker i en fei! Les mer
  8. Sjarmen med tarmen - Om et av kroppens mest undervurderte organer - Giulia Enders

    kr 379,00
    En sjeldent informativ og underholdende bok om fordøyelsen vår!1,7 millioner solgte i Tyskland - utgis i 36 land. Nå 70 000 i Norge! Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig også når det gjelder hva den forsyner tarmen med av bakterier. Ny forskning avdekker forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen: Ubalanse i bakteriefloraen kan blant annet føre til oppblåsthet og smerter, overvekt, depresjon, allergi, intoleranse og Alzheimer. For å føle oss vel, ha god helse og balanse i kropp og sinn må vi med andre ord ta vare på tarmen vår. I denne sjarmerende boka kan du lese: Alt om fordøyelse, dovaner og... Les mer
  9. Spirer, skudd og mikrogrønt - Lina Wallentinson

    kr 329,00
    DYRKING FOR DEN UTÅLMODIGE Lær å dyrke spirer og spiselige planteskudd på 1-2-3! Det eneste du trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass. På bare noen få dager forvandler du tørre frø til frodige og grønne spirer stappfulle av næring. Lina Wallentinson viser hvordan langt flere frø enn barnehageklassikeren karse kan spires og drives fram til spiselige skudd året rundt. Hun deler nyttige tips om hvilke frø som gir best smak og er enklest å dyrke, og lærer deg hvordan du lager nydelig mat av egen spireavling. Prøv for eksempel linsesuppe med karri, spirebrød, makiruller med quinoa og... Les mer
  10. På tilbud
    Steviabok - Det sunne sukkeret - Oppskrifter på Norsk!

    Steviabok - Det sunne sukkeret - Oppskrifter på Norsk!

    Vanlig pris: kr 171,00

    Tilbudspris kr 40,00   spar 77%

    Fra kr 30,00
     Den første boka på norsk om Stevia med brukervennlige oppskrifter! Boka inneholder: - Oppskrifter med bilder - Tips & Råd - Fakta om stevia - Hvordan dyrke og oppbevare stevia Les mer
  11. På tilbud
    "Takk for maten?" av Eva Fjeldstad

    "Takk for maten?" av Eva Fjeldstad

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Vanlig pris: kr 438,00

    Tilbudspris kr 350,00   spar 21%

    Takk for maten? Hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk. Eva Fjeldstad er utdannet homeopat og har arbeidet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer siden 2005. Hun startet da egen praksis etter 3 år som generalsekretær i Norske Homeopaters Landsforbund.    Eva har undervist terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi og underviser nå deltid ved Tunsberg Medisinske skole, biopatlinjen. Hun driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet. Eva er sosionom, har lederutdanning fra BI og hadde ulike lederstillinger i Kriminalomsorgen i 20 år før hun begynte å studere homeopati og... Les mer
  12. Kraft og andre styrkedrikker - Gry Hammer

    kr 332,00
    Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet. I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret,... Les mer
  13. Rawfood - Trine Berge

    kr 379,00
    Endelig en helt ny og norsk rawfoodbok med lekre og enkle oppskrifter, som inspirerer leseren til å gå i gang med å lage energigivende rawfood. Nytelse og velvære står i fokus! Forfatter Trine Berge er kjent for å gjøre det enkelt og lettfattelig, og i denne boken finnes alt man trenger av både kunnskap og oppskrifter for å komme i gang med rawfood. Boken passer like godt for dem som er nybegynnere, som for dem som allerede er i gang. Her finner man oppskrifter som passer til alle døgnets måltider: enkle retter til hverdager og fristende retter til helg og fest. Og man trenger ikke legge helt om til hundre prosent rawfood for å nyte fordelene – man kan... Les mer
  14. Fermentering - Gry Hammer

    kr 379,00
    Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker. Fermentering er naturens egen måte å konservere mat og drikke på, og også den beste metoden for å sikre en sunn tarmflora og god helse. Norges guru på området, Gry Hammer, byr i denne boka på over 100 spennende og næringsrike oppskrifter som gir hele familien herlige smaksopplevelser, masse energi, god fordøyelse og sterkere immunforsvar. Ta en titt på You Tube filmene til Gry Hammer her: Om fermentering, kosthold og optimal tilbereding av mat 5 gode grunner til å fermentere 3 tips til å komme i gang med fermentering Lag fermentert ketsjup Kombucha og kombucha... Les mer
  15. Den moderne jeger - Gry Hammer

    kr 399,00
    Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsen? Da bor det en moderne jeger i deg! I denne boken viser forfatter, blogger og tradisjonsmatekspert Gry Hammer deg hvordan du gjør det. Hun er en moderne jeger, og det kan du også bli. Her deler hun raust alt hun har lært seg om hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og datamaskin for å skaffe deg akkurat de råvarene og leverandørene du er på jakt etter. Det kan være bonden i nærmiljøet, den rette nettbutikken eller det beste spisestedet, kjøtt fra beitefôra dyr,... Les mer
  16. Ren Mat magasinet - Vår 2020 - Grønn Drikke

    kr 49,00
    Økologisk og grønn drikke i vårens Ren Mat Det bruser hos norske drikkeprodusenter for tiden. Nordmenn har fått øynene opp for vannkefir, kombucha, sider og brygg av ville vekster. Samtidig stuper melkesalget og havremelka blir stadig mer populær. Må Dagros vike, eller representerer det nye markedet en mulighet næringa kan dra nytte av? Ren Mat setter drikkevarer på agendaen i vårutgaven.   Omdømmet til melkekua har falt dramatisk, samtidig eksploderer salget av plantebasert melk. Fra å være en sentral skikkelse i skapelseshistorien, fremstilles kua nå som selve symbolet på dommedag. Må Dagros vike, eller representerer det... Les mer
  17. På tilbud
    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Vanlig pris: kr 349,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 15%

    inda Stuhaug er tilbake, denne gang med enkle, sunne og inspirerende middager. Dette er boka for deg som er i tidsklemma og for deg som ønsker inspirasjon til å løfte middagen til nye høyder på en enkel måte. Gjør deg klar for en opptur med sunne middager! Blant kapitlene finner du middager på maks 20 minutt, middager du kan lage klar kvelden før, alt-i-ett-middager, restemiddager, middager for én person, middager med maks 6 ingredienser, helgemiddager og tilbehørstips. I tillegg til mer enn 80 oppskrifter finner du 10 ukemenyer, ferdige handlelister og en rekke smarte råd og tips. 272 sider. Innbundet med tekstilrygg. Om forfatteren: Linda Marie... Les mer
  18. På tilbud
    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Vanlig pris: kr 348,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 14%

    Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring? Hvilke tilskudd trenger jeg? Overlever jeg uten kjøtt og fisk? Kan barn leve på mat fra planteriket? Hva med gravide? Spørsmålene er mange når det kommer til å spise grønnere. Samtidig velger stadig flere å legge om kostholdet, enten fordi de vil ha bedre helse, eller fordi de er opptatt av dyrevelferd, klima, eller jordas bærekraft. Tanja Kalchenko er overlege og Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god... Les mer
  19. Ren Mat magasinet - Vinter 2019 - Havet

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 49,00
    Havet i vinterens Ren Mat Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er... Les mer
  20. Ren Mat magasinet - Høst 2019 - Honningbier

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 49,00
    I høstutgaven av Ren Mat er honningbier og truede bisamfunn på agendaen. Bli også med på et dypdykk i universet under føttene våre; jorda, dugnad for sauen og les om forbrukernes stemmerett!   Den kan spise seg fet i utmarka, gi oss ull og bærekraftig kjøtt, og holde biologisk mangfold i hevd. Men 3000 tonn sau og lam lå på lager i januar, lam sluttfôres på kraftfôr og er kortere på beite. Hvor er vårt viktigste husdyr på vei?   Til tross for at den er vårt viktigste husdyr historisk, og mer bærekraftig i produksjon enn både gris og kylling, så spiser vi rekordlite lam og sau.... Les mer