Knekkebrød med bokhvete, glutenfri -125 g - Le Pain des fleurs



kr 79,35

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Herlig sprøtt og luftig knekkebrød av proteinrik bokhvete. Helt uten sukker og salt. Rikt på jern og magnesium.
Ingredienser:

Bokhvetemel*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Økologisk. Ikke tilsatt sukker. Ikke tilsatt salt. Glutenfri. Vegan

 

Bokhvete er en hardfør plante og spiller derfor en viktig rolle for at økologisk landbruk skal vokse videre. Bokhveteknekkebrødet er rikt på fiber, jern og magnesium. Det inneholder naturlig sukker, men er uten gjær, egg og meieriprodukter.

 

Bokhvete er en hardfør plante som er viktig for utviklingen av økologisk landbruk. Den er rik på jern og magnesium.

 

 

BRUK
Knekkebrød av bokhvete passer godt til frokost eller lunsj, eller til et mellommåltid. Eksperimenter med ulike pålegg.

 

 

ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Økologiske dyrkning kan gi ingrediensene et høyere innhold av næringsstoffer.

 

 

VITAMINER OG MINERALER
Bokhvete inneholder mye protein og lysin. Lyserin er en essensiell aminosyre som kroppen selv ikke kan fremstille, men må tilføres gjennom mat. Bokhvete inneholder også mye kostfiber, jern, fosfor, kalium og magnesium.

 

 

NÆRINGSINNHOLD

per 100 g:

Energi 1642 kJ/388 kcal
Protein 13,4 g
Karbohydrater 75,2 g
> hvorav sukkerarter 1,7 g
Fett 2,7 g
> hvorav mettet 0,6 g
Salt 0,01 g
Fiber 4,5 g

 

 

 

LEVERANDØR 

OM LE PAIN DES FLEURS
Produsert i Frankrike.

Le Pain des fleurs har på bare 10 år blitt et ledende produkt, et must i spesialbutikker for økologiske varer.

Den opprinnelige ideen ble født av ønsket om å fremme bokhvete, som er naturlig glutenfri. Slik, gjennom en gammel økologisk oppskrift, ble en uimotståelig sprø vegansk sandwich født.

Tilleggsinformasjon

Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt
Ingredienser Bokhvetemel*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.
Produsert i land Frankrike
Best før dato 26. des. 2024