Superbra - Tomatsaus med soltørket tomat og basilikum - 400 g



kr 62,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Økologisk tomatsaus fra Italias hyggeligste syltetøyfabrikk.

Hva er vel bedre enn innmari god mat laget av ålreite folk som tar vare på jorda og menneskene som jobber for dem?

For oss er det viktig å vite hvor maten kommer fra og hvordan den blir til. Superbra deler dette med oss og når de lager et nytt produkt drar de ut i verden for å finne de beste råvarene.




Ingredienser:

Tomat 74,4%, stangselleri, ekstra virgin olivenolje, gulrot, løk, soltørket tomat 3,0%, fersk basilikum 2,1% og havsalt. Alle ingrediensene er økologiske.

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Økologisk tomatsaus fra Italias hyggeligste syltetøyfabrikk.

 

INGREDIENSER

Tomat 74,4%, stangselleri, ekstra virgin olivenolje, gulrot, løk, soltørket tomat 3,0%, fersk basilikum 2,1% og havsalt. Alle ingrediensene er økologiske.

 

ALLERGENER

Inneholder selleri

 

NÆRINGSINNHOLD

Ernæringsinformasjon per. 100 g. / Ml.

Energi 371kj/89kcal
Fett 6 g
Mettet fett 1 g
Sukker 4 g
Karbohydrater 5 g
Protein 1 g
Salt 1 g

Kan oppbevares i 4-5 dager i kjøleskap etter åpning

 

OM SUPERBRA

Hva er vel bedre enn innmari god mat laget av ålreite folk som tar vare på jorda og menneskene som jobber for dem?

For oss er det viktig å vite hvor maten kommer fra og hvordan den blir til. Superbra deler dette med oss og når de lager et nytt produkt drar de ut i verden for å finne de beste råvarene.

Superbra elsker å utvikle nye varer: Først lager de oppskrifter, så leter de etter de beste råvarene, og tar seg så god tid når de behandler dem. Målet er skikkelig god mat – uten tilsatt tullball.



Tilleggsinformasjon

Merke Superbra
Avansert filter Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt
Ingredienser Tomat 74,4%, stangselleri, ekstra virgin olivenolje, gulrot, løk, soltørket tomat 3,0%, fersk basilikum 2,1% og havsalt. Alle ingrediensene er økologiske.
Produsert i land Italia
Best før dato 24. feb. 2025