• Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Laktosefri Laktosefri

Nugatt smørepålegg, vegan, 250 g, økologisk, Rapunzel



kr 99,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Deilig nugattkrem. Med ferske ristede hasselnøtter og ekte bourbon vanilje. Søt og næringsrik.

Ingredienser:

Hasselnøtter* 33,0%, rørsukker*, palmeolje*, solsikkeolje*, søtt lupinmel*, kakaopulver* (med lite fett 4,5%), Bourbon vanilje*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.

Detaljer

Kremen inneholder hele 33% ristede hasselnøtter som gir deg masse gode næringsstoffer samtidig som dette er et søtt og deilig smørepålegg. I stedet for melk har Rapunzel brukt søtt lupinmel i denne nydelige veganske varianten.

Ferske aromatiske hasselnøtter blir omhyggelig bearbeidet sammen med fin kakao og søt lupinmel til en delikat smeltekrem, avrundet med et snev av ekte Bourbon vanilje.

 

BRUK
Denne kremen kan du bruke som pålegg til brød og pannekaker, eller i bakverk som for eksempel sjokolade-croissanter.

Kremaktig i romtemperatur. Oppbevares med fordel i kjøleskap etter åpning. Da er konsistensen fast.

 

VITAMINER OG MINERALER
Hasselnøtter inneholder tiamin, vitamin-E og B6, folat, kalium, kopper, fosfor, jern, magnesium, sink, kalsium og kostfiber. Dette gir viktige bidrag til normal energiomsetning, og reduserer tretthet, er bra for syn, hud og hår. I tillegg er kostfiber bra for fordøyelsen.


Næringsinnhold per 100 g:

Energi 2526 kJ/608 kcal
Protein 8,6 g
Karbohydrater 37,4 g
> hvorav sukkerarter 34,1 g
Fett 45,8 g
> hvorav mettet 10,5 g
Salt 0,01 g
Fiber 6 g

 

ØKOLOGISKE FORDELER
Produktet inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.

 

ALLERGIINFORMASJON

Inneholder: Lupin, Nøtter
Kan inneholde spor av: Peanøtter, Sesamfrø, Nøtter, Melk/laktose

Tilleggsinformasjon

Merke Rapunzel
Avansert filter Økologisk, Vegan, Laktosefri
Ingredienser Hasselnøtter* 33,0%, rørsukker*, palmeolje*, solsikkeolje*, søtt lupinmel*, kakaopulver* (med lite fett 4,5%), Bourbon vanilje*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.
Best før dato 8. nov. 2020