Altshop.no tilbyr produkter og løsninger innen helhetlig livsstil, helse og velvære. Ved å velge rene, sunne og naturlige alternativ bidrar vi sammen til å skape et bærekraftig og sunnere Norge. Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr.

  1. Kakaopulver - Peruviansk Cacao Powder - Økologisk

    Fra: kr 101,00

    Til: kr 1 400,00

    Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse trærne. Det stilles høye krav til miljø, og temperaturen bør være 21-32 grader celsius året rundt, og ikke under under 15 c. Det bør være mer enn 10 cm nedbør i månden, og 100 til 250 cm i løpet av et helt år. Kakaotreet kan ikke leve over 1000 meter i høyde, og det vokser best under 300 meters høyde. Kravene til disse levevilkårene... Les mer
  2. Kakaonibs - Cacao Nibs - Økologisk

    Fra: kr 88,00

    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaonibs kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.   Våre kakaonibs er rå og økologiske. Kakaonibs har et høyt innhold av blant annet magnesium, svovel, og antioksidanter. Disse stoffene kan bidra til et sunt hjerte, virke stressreduserende og mye mer. De siste årene er kakaonibs blitt et populært helseprodukt.   Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse... Les mer
  3. Kakaomasse - Økologisk

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Fra: kr 143,00

    Kakaomasse, det beste fra to verdener!   Kakaomasse er kakaopulver og kakaosmør i ett og samme produkt. Disse to produktene lages faktisk fra kakaomassen. Kakaosmøret smelter under malings prosessen og gjør at kakaomassen blir flytende. Det er derfor kakaomassen har blitt kalt kakaolikør, men det har ingenting med alkoholprodukter å gjøre.Kakaomasse inneholder kun finmalte kakaobønner! Kakaomasse er det samme som kakaonibs. Forskjellen er kun oppmalingen.   I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaomasse kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.Våre kakao er rå og... Les mer
  4. < 0

    Left

    Kakaosmør - Økologisk (Criollo variety) - 250 g

    Kakaosmør - Økologisk (Criollo variety) - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 152,95 Fra kr 129,95
    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Våre kakaobønner er av premium kvalitet, av kreolsk variasjon (type), og den kommer fra Peru. Den Kreolsk variasjon kalles "The Queen of Cacao", og den produserer den høyeste kvaliteten av bønner som er kjent. Kreolske kakao er en gammel variasjon, ikke-hybrid og produserer "fine og smakfulle" bønner. Det er den sjeldneste, dyreste og den er høyt ansett for sin premium kvalitet. Viden kjent for sin komplekse og rike smak og aroma. Bare en brøkdel av verdens kakaoproduksjon kommer fra kreolske trær. Fordi de er delikate og ømtålelige er det få produsenter, og de er også utsatte for visse... Les mer
  5. Sjokoladepakken - Sunn - Nydelig - Vegansk

    Starter: kr 47,00

    Du kan endre på pakken ved å endre antall på hvert av listede produker over, om du vil fjerne et produkt skriver du 0 før du klikker på "legg i handlekurven".   Grunnoppskrift - Mørk sjokolade 125g eller 250g kakaosmør250g kakaomasse eller 100g kakaopulver4 ss smeltet kokosolje6-8 ss yaconsirup og litt blandet stevia2 ts ceylonkanel1 ts vaniljepulver En klype himalayasalt eller havsalt (valgfritt)   Fremgangsmåte: 1. Smelt kakaosmør, kokosolje eller kakaomassen i vannbad. Sørg for at det ikke blir for varmt. Bør ikke overskride 42 grader for at det skal fortsatt være rått. 2. Tilsett deretter kakaopulver og rør godt med... Les mer