Supermat(superfoods) eller næringstett mat er en spesiell kategori mat rett fra naturen. Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. Noen ganger så mye som 10-100 ganger så mye næring per gram sammenlignet med vanlig mat.

  1. Ren Stevia - grønt bladpulver - 125 g

    kr 123,05 Fra kr 104,65
    De fleste stevia produktene på markedet er blandet ut med andre søtningsmidler eller FOS. Dette produktet er 100% ren stevia plante som kommer som grønt pulver og smaker mer gressaktig. Produktet tåler oppvarming.   Stevia er 100% urtebasert og kommer fra steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr teskje. Dette produktet inneholder 99 % steviosid og det trengs kun en knivspiss i for eksempel en kopp te. Fordeler med stevia: • 100 % naturlig urt • Fri for kjemiske tilsetninger • 0 i glykemisk indeks • Ubetydelig påvirkning på blodsukker • Kjent for å IKKE gi hull i tennene • Ingen... Les mer
  2. Stevia ekstrakt - REBA99 - Sunn søtning - 100 g

    kr 368,00 Fra kr 312,80
    Stevia ekstrakt er 100% urtebasert og kommer fra Steviaplanten. 99 % REB-A stevia er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr. teskje. Produktet inneholder ingen konserveringsmidler.   Fordeler med stevia: 100 % naturlig urt Fri for kjemiske tilsetninger 0 kalorier 0 i Glykemisk Indeks Ubetydelig påvirkning på blodsukkeret Gir IKKE hull i tennene Ingen dokumenterte bivirkninger Trygg og ideell for diabetikere Bruk Stevia ekstrakt er veldig sterkt så trengs kun veldig små mengder. Det er drøyt i bruk og et veldig økonomisk søtningsstoff. Det er ypperlig å kombinere med andre naturlige søtningsstoffer som... Les mer
  3. Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar

    Fra: kr 55,00

      Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.   Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.   ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.   Diabetes er blitt mer og mer... Les mer