1. Yaconsirup - Økologisk - 250 ml

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 179,40 Fra kr 161,00
    Yaconsirup er et lavglykemisk søtningsmiddel som er presset av roten til Yaconplanten. Den har en rik og melasseaktig smak som egner seg svært godt i sjokolade, men også til baking og der man ellers ville brukt vanlig sukker eller sirup.   Yacon er en staudeplante i Andes-regionen. Planten blir kultivert og dyrket for sprø og søtsmakende røtter. Yacon smaker som en krysning mellom eple og vannmelon. Røttene har derfor fått kallenavnet "jordens eple." Innholdet i Yaconrøttene er primært vann og FOS (fruktoligosakkarider).   Selvom yaconroten smaker søtt, så kommer søtheten fra inulin som er en fordøyelig sukkerart.... Les mer
  2. Ren Stevia - grønt bladpulver - 125 g

    kr 111,55
    De fleste stevia produktene på markedet er blandet ut med andre søtningsmidler eller FOS. Dette produktet er 100% ren stevia plante som kommer som grønt pulver og smaker mer gressaktig. Produktet tåler oppvarming.   Stevia er 100% urtebasert og kommer fra steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr teskje. Dette produktet inneholder 99 % steviosid og det trengs kun en knivspiss i for eksempel en kopp te. Fordeler med stevia: • 100 % naturlig urt • Fri for kjemiske tilsetninger • 0 i glykemisk indeks • Ubetydelig påvirkning på blodsukker • Kjent for å IKKE gi hull i tennene • Ingen... Les mer
  3. Agavesirup - Økologisk - 250 ml

    kr 63,25 Fra kr 57,50
    Sunt sukkersubstitutt med sirupkonsistens! Det finnes mange ulike sunne sukkersubstitutter. Agavenektar kommer som sirup og passer derfor godt inn når du vil ha noe som ikke forbruker væske i oppskriften eller som tilfører væske og konsistens. Agavenektar kommer fra agavekaktusen i Mexico. Saften fra kaktusen er presset ut fra kjernen og deretter hydrolysert ved lav temperatur. Kvaliteten på dette produktet er av ypperste klasse og har de fleste av sine naturlige næringsstoffer bevart. Det er både rått og økologisk. Agave har en GI på mellom 11 og 25 sammenliknet med hvitt sukker som har en en GI på mellom 58 og 84. Bruk:Agave er perfekt å bruke til... Les mer
  4. Kakaopulver - Peruviansk Cacao Powder - Økologisk

    Fra: kr 92,00

    Til: kr 1 100,00

    Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse trærne. Det stilles høye krav til miljø, og temperaturen bør være 21-32 grader celsius året rundt, og ikke under under 15 c. Det bør være mer enn 10 cm nedbør i månden, og 100 til 250 cm i løpet av et helt år. Kakaotreet kan ikke leve over 1000 meter i høyde, og det vokser best under 300 meters høyde. Kravene til disse levevilkårene... Les mer