Hjem og renhold Tilbake til toppkategori
-
Bokashistrø - til matkompost - 1 kg
Forventet innen 2 uker
Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst
Utsolgt
kr 334,65Hveteklibasert bokashistrø med effektive mikroorganismer (EM) til kjøkkenkompostering av matavfall. Oppbevares mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Slik gjør du: Tøm dagens matavfall i bokashibøtta. Strø over 2 spiseskjeer bokashistrø per liter matavfall (3–4 spiseskjeer pr. liter dersom det er mye fisk, kjøtt eller annet proteinrikt innhold i matavfallet). Sett lokket på. 1 kg bokashistrø holder i ca. 3 måneder til en familie på fire. Faktisk forbruk avhenger av størrelsen på husholdningen/ mengden matavfall. Holdbarhet er ett år fra pakkedato når strøet oppbevares mørkt,... Les mer -
Bokashi BOKEN - Kjøkkenkompost for alle
Forventet innen 2 uker
Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst
Utsolgt
kr 249,00Bokashi. Kjøkkenkompost for alle er en håndbok om bokashi på kjøkkenet og i kjøkkenhagen – og en samling bokashi-historier. Det er slik-gjør-du, praktiske tips og vanlige spørsmål om kjøkkenkompostering med bokashi. Boken handler om å lage jord, om mikroorganismene og jordlivet, og om hvordan du bruker kompostjorden og dyrker med bokashi i hverdagen. Boken er litt av bokashibloggen mellom to permer – og litt til. Bokashierfaringer og gjesteskribenter: I boken møter du Elin og Marianne som komposterer matavfallet sitt med bokashi i en liten leilighet i fjerde etasje midt i Bergen.Du får også... Les mer -
Bokashi kjøkkenkompost - 2 bøtter og 1 kg strø
Forventet innen få dager
Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst
Utsolgt
kr 1 410,00Bokashi er enkel og smart kjøkkenkompostering som omdanner matavfall til næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Bokashi er lettvint, krever liten plass, lukter ikke vondt og passer like fint i byen som i hus med hage. Kompostering med bokashi foregår dels inne, i en lufttett bokashibøtte; og dels enten inne i en kasse med litt jord, eller ute. Bokashi tar liten plass og lukter ikke vondt. I bøtta legger du alt du har av matavfall lagvis med bokashistrø en gang om dagen. Bokashistrø er hvetekli innsatt med effektive mikroorganismer. Mikroorganismene er naturlige mikrober som setter i gang en gjærings- eller... Les mer