Detaljer
GRESSKARFRØPROTEIN er laget fra næringsrike frø av gresskar. Ved forsiktig maling av frøene til et pulver, kan du nyte en allsidig og lett fordøyelig, gluten og soyafri kilde til vegetabilsk protein som inneholder alle aminosyrene, samt rekke andre næringsstoffer som finnes naturlig i gresskarkjerner. Gresskarfrøprotein inneholder heller ikke melk/meieriprodukter. Med over 60% plantebasert proteininnhold er det en passende proteinkilde for vegetarianere og veganere, men anbefales for alle!
Økologisk, plantebasert proteinpulver som smaker godt, og er skånsomt “kald presset” for å bevare næringsstoffene. Høstet fra økologiske drevet gårder og tørket på en skånsom måte som gir optimal kvalitet.
Basert på rene råvarer, ikke GMO, inneholder ingen tilsetningsstoffer som heksan, fyllstoffer, smaksstoffer eller andre konserveringsmidler.
Et helt rent produkt som smaker ekte fordi det ER ekte.
- En ren og rik kilde til Tryptofan og de viktige essensielle fettsyrene 3, 6 og 9.
- Har en komplett aminosyreprofil.
- Inneholder mineraler, B-vitaminer, tokoferoler og plantesteroler.
- Et lettopptakelig rent proteintilskudd som utnyttes godt av kroppen.
- Gjør at du lettere “kommer deg” etter harde treningsøkter.
- Bygger muskler.
Produktet er produsert i et anlegg som følger strenge GMP standarder, mens tidvis behandler soya og hvete. Dermed kan det inneholde spor av soya og hvete.
Oppbevares tørt og kjølig.
Opprinnelse: Østerike
Organic Certification GB-ORG-05
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Kosttilskudd |
Nettovekt | 250g |
Produsert i land | Nederland |
Best før dato | 1. jun. 2025 |
Omtaler
Omtaler fra kunder
-
Pris Verdi Kvalitet God i havregrøt og middagskaker.
Omtale av Alvilde Fredriksenom 21.02.2018Dette er godt i havregrøt også. Jeg lagde en middagskake av dette . Ganske enkelt kun gresskarkjenreprotein, havregryn, chiafrø og vann :) Lot stå en stund og stekte så på begge sider i litt olje i panne. Hadde lyst å spise opp alle selv men resten av familien tok dem! Vi spiste dem med litt lønnsirup på. I smak og konsistens var de veldig lik på raspeball, mens noen mente det minnet om både omelett og blodpannekake i smak, på en god måte altså.