Grateful Nature er et merke med hovedsakelig økologisk supermat. I utvalget finner du over 200 forskjellige kvalitetsingredienser til mange forskjellige formål. Alt fra Klorofyllrike grønne planter, alger, røtter, sopper, frukter, frø, nøtter, bær, kakao til fett og proteinrike planter.

  1. Inkabær - Soltørket - Økologisk - 250 g

    kr 128,80
    Inkabær er blant de desidert mest smakfulle bærene som finnes. Physalis peruviana som de heter på latin, ble dyrket allerede av Inka-indianene i Peru for sine næringsegenskaper. De vokser fremdeles i mange deler av de tropiske sonene, inklusiv Amazonas. De syrlige bærene er omtrent like store som kirsebærtomater og inneholder Vitamin A, C, B1, B2 og B6. De er i tillegg kjent for å være eneste plantebaserte kilde til vitamin B12. B12 eller kobalamin som det heter kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Forskning tilsier at vitaminet inngår i kjemiske reaksjoner som kan være viktige for normal nervefunksjon og dannelse av blodceller... Les mer
  2. Blåbær soltørkede - Søtede - 500 g

    kr 299,00 Fra kr 264,50
    Økologiske Blåbær, full av antioksidanter. Bruk dem i smoodies, sjokolade, som snacks eller annet. Bør ikke varmes over 42 grader.   Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger. Antioksidanter er viktig for å optimalisere helsen ved å bidra til å bekjempe frie radikaler som kan skade cellulære strukturer samt DNA. Forskere har vist at blåbær inneholder pterostilbene, anthocyaniner, proantocyanidiner, resveratrol, flavonoler, og tanniner.   Blåbærene er dyrket under kontrollerte forhold økologisk i Kina og søtet med naturlig... Les mer
  3. Gojibær - Goji Berries - Økologisk

    Fra: kr 130,00

    Gojibær! - kjent som en av de mest næringsrike matkildene i verden.   Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.   Ofte omtalt som ”røde diamanter” på det asiatiske markedet og en gang i tiden benyttet som helsefremmende og fundament i all mat av kinesiske munker. Det dypt røde bæret kan kanskje være den mest næringsrike frukten på jorden.   Gojibær inneholder mer C-vitamin per gram enn appelsiner, mer betakaroten enn gulrøtter og mer jern enn spinat. NØKKELEGENSKAPER   Rå, økologiske bær som er proppfulle av næring. Goji er... Les mer
  4. Morbær lyse - Soltørket - Økologisk - 250 g

    kr 105,80 Fra kr 87,40
    Morbær er en av de store og populære medisinske urter i tradisjonell kinesisk medisin, som mener det kan berike nyre og lever og er bra for øynene og hår. Disse hvite morbærene (Morus Alba) er soltørket, søt og veldig næringsrike. Morbær som på engelsk kalles "Mulberries" er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium og fiber. De er også full av antioksidanter, særlig antioksidanten resveratrol som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier og sopp etc. Med sin søte smak er disse deilige i frokostblandinger, smoothies, eller til sjokolade eller kake oppskrifter.... Les mer
  5. Tørket Tranebær (søtet) - 250 gram

    kr 74,75 Fra kr 65,55
    Tranebær (Vaccinium Macrocarpon), har høyt innhold av antioksidanter. Antioksidanter er kjent for å bidra til å redusere mengden av frie radikaler i kroppen vår.  Artsmessig er tranebær i slekt med blåbær, men når det gjelder bruken av tranebær, kan de heller sammenlignes med våre egne tyttebær. Tranebær er surere enn tyttebær, med en mer pikant og mer bitter smak, og de ser flottere ut. Bærene er rike på C-vitamin, samt kalium og jern. Det høye innholdet av benzosyre beskytter mot sopp og bakterieangrep.   NØKKELEGENSKAPER 100% sertifisert økologisk Rå, vegansk Inneholder høye doser... Les mer
  6. Soltørket tomat, halvdelte - Økologisk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 63,25 Fra kr 57,50
    Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren. De kan også bli konservert i olivenolje, sammen med andre ingredienser som rosmarin, basilikum, tomater, tørket paprika og hvitløk. I dag soltørkede tomater brukes mer som en gourmet ingrediens. Du kan spise soltørket tomat halvdeler som de er. Ganske mange mennesker ville bløte dem for å fjerne noe saltinnhold, og for å gjøre de myke. Soltørkede tomater kan brukes i en rekke forskjellige oppskrifter, for eksempel... Les mer