Bestill for over kr 1500
få FRI frakt på din pakke.
Bestill for over kr 1500
få FRI frakt på din pakke.
De Helhetlige Helsedagene blir bransjens, kundenes, leverandørenes og terapautenes dager når det kommer til helhetlig livsstil, helse og velvære.
Dagene blir en markering av det holistiske og det vi i dag ser på som det viktigste, det helhetlige mennesket i sentrum.
Med holistisk helse menes at alle aspekter av betydning som påvirker helsen vår bør tas med og bør få sin plass i et helhetlig vurderingsperspektiv.
Du vil etter eventet lettere kunne navigere helsemessig når det kommer til temaene som følger:
Vi håper på stort deltakerantall, både fra privatpersoner med interesse for helsen sin og behandlere - Vi ønsker dere alle velkommen!
Last ned programmet for 16 April
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Goodiebag til verdi av 700 kroner! Du får nå ved å melde deg på Den Helhetlige Helsedagen en goodiebag verdt hele billetten. Ikke vent, det er begrenset med plasser og vi forventer at billettene rives bort innen kort tid!
Vi har en raw food kokk som vil selge sunne RAW FOOD KAKER på stedet for alle som ikke vil satse på lunsj så kan det være et næringsrikt alternativ.
Stein Flaatrud har studert homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi. Har praktisert som terapeut siden 1983. Stein har undervist på Axelssons Body Work School innen vitamin- og mineralterapi i 10 år. Stein har også undervist og underviser på Tunsberg Medisinske Skole, samt har vært kurs- og foredragsholder for mange store nasjonale og internasjonale selskap.
Stein har holdt uttallige foredrag i inn og utland gjennom de siste 30 årene og har utviklet en rekke unike resepter og produkter innen helsekost. Stein har også vært medvirkende i utviklingen av den unike produktserien Functional Greens.
Vi gleder oss til å følge Steins kunnskap og ernæringsråd, samt dele hans enorme kunnskap og dybde når det kommer til foryngende urter og deres kraftfulle fordeler for din kropp, helse og velvære.
Eva Fjeldstad, homeopat fra SIKH og aktuell med boka «Takk for maten?». Etter 3 år som generalsekretær i Norske Homeopaters landsforbund, har hun siden 2005 jobbet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer. En periode i 2009 jobbet hun deltid i EU-Biotek og underviste terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi. Denne kunnskapen sammen med stadig større bevissthet og studier om tarmbakterienes betydning for helsa, og hva som skader og dreper tarmbakterier, har resultert i boka som kom nå i juni 2015.
Eva underviser deltid ved Tunsberg Medisinske Skole, biopatlinjen, og driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet om mat og tarmhelse. Eva er sosionom, har lederutdanning fra BI og hadde ulike lederstillinger i Kriminalomsorgen i 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat.
Med utgangspunkt i boken «Takk for maten?»samt nyere forskning vil hun i foredraget snakket om:
Hvordan giftstoffene i maten påvirker helsa generelt og tarmhelsa og tarmbakteriene spesielt
Lars Ranes er utdannet sivilingeniør og gründer i helsekostfirmaet Soma Nordic. Han har over 15 års erfaring med fettsyrer som fagsjef, og samarbeidet med verdens fremste eksperter på området, Dr. Udo Erasmus og Dr. Bruce Fife.
Lars har omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om kost og ernæring, har skrevet mange artikler i terapeutiske tidsskrifter og holdt mange foredrag både for helsekostbransjen, behandlere og idrettsfolk. Skal holde foredraget:
Jens Veiersted er utdannet bygningsingeniør fra forsvaret. Han har tatt grunnfag på Idrettshøyskolen og utdannelse som ernæringsterapeut fra Institute for Optimum Nutrition i London. Fra 2000 har han jobbet som ernæringsterapeut og fra 2008 som hovedlærer i ernæring på Tunsberg Medisinske Skole.
Glutenintoleranse er fremstilt av en rekke eksperter innen helsevesenet som den nye ”moten” blant unge mennesker som ønsker å få litt oppmerksomhet. Er det virkelig sant? Er glutenintoleranse innbilt eller er det et fysiologisk problem i fordøyelsen?
Glutenintoleranse – Er det blitt en mote eller mulig årsak til en rekke helseproblemer i dag?
Kjent forsker Alessio Fasano uttalte følgende: “Jeg har fremdeles ikke møtt et menneske som ikke reagerer på gluten på et eller annet nivå.” Om det så er på cellenivå påvirker gluten alle mener forskeren. Gluten er et reelt problem som Jens vil belyse under sitt foredrag.
Har studert urter, vitaminer og mineraler og deres innbyrdes virkning siden ungdommen. Han har laget flere interaktive analyser for hvordan en kan finne ut hva slags typer ernæring en skal benytte i forhold til ulike plager og helseutfordringer. Har jobbet med sammensetting av resepter for flere produsenter i markedet og er fortsatt engasjert med produktutvikling for mange selskaper. Er utdannet innen kvalitetsledelse i England og har vært bedriftsrådgiver i 20 år for mange av Norges ledende bedrifter. Siden 2012 har han laget flere TV opplysningsprogram om helse og kosttilskudd samt dokumentarer og reklamefilmer for bransjen.