De helhetlige helsedagene

Lørdag 27. & Søndag 28. mai - 2017


De Helhetlige Helsedagene blir bransjens, kundenes, leverandørenes og terapautenes dager når det kommer til helhetlig livsstil, helse og velvære.

Dagene blir en markering av det holistiske og det vi i dag ser på som det viktigste, det helhetlige mennesket i sentrum.

Med holistisk helse menes at alle aspekter av betydning som påvirker helsen vår bør tas med og bør få sin plass i et helhetlig vurderingsperspektiv.

Temaer:

Du vil etter eventet lettere kunne navigere helsemessig når det kommer til temaene som følger:

  • Hva er helhetlig helse?
  • Fettsyrebalansen i kroppen
  • Hvilke fett som helbreder og hvilke som dreper
  • Matdyrkede vitaminer og mineraler
  • Super critical extraction av urter, opptak og effekt
  • Anti-aldring og innvendig UNG
  • Hjertet ditt - og dine blodårer
  • Sinnet og Hjernen vår
  • Mage & Tarm - All god helse begynner med tarmen
  • Detox av indre organer med fokus på Lever, nyrer og lymfesystem
  • Selvdiagnostisering - den hete nye trenden

Hotel 33 Oslo - se veibeskrivelse

Vi håper på stort deltakerantall, både fra privatpersoner med interesse for helsen sin og behandlere - Vi ønsker dere alle velkommen!

Last ned programmet for 16 April


Kun 200 plasser tilgjengelig - sikre din plass:

GoodiebagGoodiebag til verdi av 700 kroner! Du får nå ved å melde deg på Den Helhetlige Helsedagen en goodiebag verdt hele billetten. Ikke vent, det er begrenset med plasser og vi forventer at billettene rives bort innen kort tid!



Vi har en raw food kokk som vil selge sunne RAW FOOD KAKER på stedet for alle som ikke vil satse på lunsj så kan det være et næringsrikt alternativ.

Stein Flaatrud

Stein Flaatrud

Stein Flaatrud har studert homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi. Har praktisert som terapeut siden 1983. Stein har undervist på Axelssons Body Work School innen vitamin- og mineralterapi i 10 år. Stein har også undervist og underviser på Tunsberg Medisinske Skole, samt har vært kurs- og foredragsholder for mange store nasjonale og internasjonale selskap.

Stein har holdt uttallige foredrag i inn og utland gjennom de siste 30 årene og har utviklet en rekke unike resepter og produkter innen helsekost. Stein har også vært medvirkende i utviklingen av den unike produktserien Functional Greens.

Vi gleder oss til å følge Steins kunnskap og ernæringsråd, samt dele hans enorme kunnskap og dybde når det kommer til foryngende urter og deres kraftfulle fordeler for din kropp, helse og velvære.

«Anti aldring, Energi og Vektkontroll»

  • Lær om de 2 ulike forbrenningstypene og hvordan det påvirker ditt liv
  • Oppdag verdens sterkeste antioksidanter og deres kobling til energi.
  • Hva gir den beste energibalanseringen gjennom naturlige kilder.
  • Er fett farlig og hvilke typer fett kan faktisk øke forbrenningen din.
  • Opplev hvordan du kan regulere apetitten superenkelt og naturlig.
  • Forstå superplanten som sies å kunne ha mer enn 2000 ganger sterkere virkning på aldringsprosessen enn noen annen.
  • Hvordan bremse aldringsprosessen og regenerere kroppen.
  • Hvordan få stabilt blodsukker på 1-2-3
  • Hvordan kan urter og urteektrakter hjelpe deg mot optimal helse?
  • Hvilke trender ser vi foran oss i markedet nå og hva vil det si for deg?

Eva Fjeldstad

Eva Fjeldstad

Eva Fjeldstad, homeopat fra SIKH og aktuell med boka «Takk for maten?». Etter 3 år som generalsekretær i Norske Homeopaters landsforbund, har hun siden 2005 jobbet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer. En periode i 2009 jobbet hun deltid i EU-Biotek og underviste terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi. Denne kunnskapen sammen med stadig større bevissthet og studier om tarmbakterienes betydning for helsa, og hva som skader og dreper tarmbakterier, har resultert i boka som kom nå i juni 2015.

Eva underviser deltid ved Tunsberg Medisinske Skole, biopatlinjen, og driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet om mat og tarmhelse. Eva er sosionom, har lederutdanning fra BI og hadde ulike lederstillinger i Kriminalomsorgen i 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat.

Med utgangspunkt i boken «Takk for maten?»samt nyere forskning vil hun i foredraget snakket om:

Hvordan giftstoffene i maten påvirker helsa generelt og tarmhelsa og tarmbakteriene spesielt

  • Hva gjør tarmbakteriene for oss?
  • Hvor viktig er maten du spiser for din tarmhelse?
  • Hva betyr din tarmhelse for din helse og velvære?
  • Hva kan du gjøre for å kontrollere maten du spiser?
  • Hvordan kan du vite om maten er giftig for deg eller ikke?
  • Hvordan beskytte deg selv og samtidig oppnå en bedre helse ved å velge riktig mat
  • Kort gjennomgang av boken Takk for Maten og hvilke verdi boken vil ha for deg
  • Du vil få nyere oppdatert forskning på området

Lars Ranes

Lars Raanes

Lars Ranes er utdannet sivilingeniør og gründer i helsekostfirmaet Soma Nordic. Han har over 15 års erfaring med fettsyrer som fagsjef, og samarbeidet med verdens fremste eksperter på området, Dr. Udo Erasmus og Dr. Bruce Fife.

Lars har omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om kost og ernæring, har skrevet mange artikler i terapeutiske tidsskrifter og holdt mange foredrag både for helsekostbransjen, behandlere og idrettsfolk. Skal holde foredraget:

«Fettsyrer i mat og terapi – fra mettet fett til omega 3»

  • Du får et helhetlig og balansert perspektiv på fett og fettsyrer
  • Kan man bli fet og usunn av fett og eventuelt hvilke type fett helbreder og hvilke type fett dreper
  • Hva bør man få mest av når det kommer til sunne fettsyrer, og hvilke balanse er den beste
  • Hva skal man sverge til, mettet fett eller umettet fett og hva er forskjellen?
  • Hvor mye har kvaliteten på fettsyrene å si for din helse?
  • Transfett - hva er det og hvordan skader det kroppen din?

Jens Veiersted

Ernæringsterapeut Jens Veiersted

Jens Veiersted er utdannet bygningsingeniør fra forsvaret. Han har tatt grunnfag på Idrettshøyskolen og utdannelse som ernæringsterapeut fra Institute for Optimum Nutrition i London. Fra 2000 har han jobbet som ernæringsterapeut og fra 2008 som hovedlærer i ernæring på Tunsberg Medisinske Skole.

Glutenintoleranse er fremstilt av en rekke eksperter innen helsevesenet som den nye ”moten” blant unge mennesker som ønsker å få litt oppmerksomhet. Er det virkelig sant? Er glutenintoleranse innbilt eller er det et fysiologisk problem i fordøyelsen?

Glutenintoleranse – Er det blitt en mote eller mulig årsak til en rekke helseproblemer i dag?

«Glutenintoleranse»

  • Du vil forstå hva gluten virkelig er og hvordan det påvirker kroppen din
  • Du vil forstå hvordan du kan unngå gluten og hindre at du får Cøliaki
  • Hvorfor er gluten blitt et problem i dag når det ikke var det tidligere i historien?

Kjent forsker Alessio Fasano uttalte følgende: “Jeg har fremdeles ikke møtt et menneske som ikke reagerer på gluten på et eller annet nivå.” Om det så er på cellenivå påvirker gluten alle mener forskeren. Gluten er et reelt problem som Jens vil belyse under sitt foredrag.

Ole Johnny Jenssen

Ole Johnny Jensen

Har studert urter, vitaminer og mineraler og deres innbyrdes virkning siden ungdommen. Han har laget flere interaktive analyser for hvordan en kan finne ut hva slags typer ernæring en skal benytte i forhold til ulike plager og helseutfordringer. Har jobbet med sammensetting av resepter for flere produsenter i markedet og er fortsatt engasjert med produktutvikling for mange selskaper. Er utdannet innen kvalitetsledelse i England og har vært bedriftsrådgiver i 20 år for mange av Norges ledende bedrifter. Siden 2012 har han laget flere TV opplysningsprogram om helse og kosttilskudd samt dokumentarer og reklamefilmer for bransjen.

Økt energi!

  • Energimarkedets størrelse og hvor mye skade denne industrien ofte volder grunnet tom energi, sugar high og coffein high.
  • Hvordan du kan oppnå en balansert høy energi
  • Hva gir deg energi?
  • Hvordan omformes energi i kroppen?
  • Hvordan mineraler, vitaminer og urter kan virke sammen naturlig ved bruk av adaptogener for økt og balansert energi
  • Hvordan bruke mye energi uten å brenne deg ut
  • Hvordan forstå og bruke den mentale siden av energien
  • Hormoner og gener i forhold til utnyttelse av energi i kroppen
  • Forskning, statistikk og dokumentasjon på området