Denne versjonen av Cannelloni al Forno er like deilig smakfull som originalen, men den er helt fri for meieri-produkter! Denne oste-fylte, glutenfrie cannellonien er fylt med en velsmakende blanding av quinoa, squash og sautert sopp…….og en skvett balsamico-eddik. Deretter toppes den med et lag tomatsaus, etterfulgt av et lag med vegansk ost som smelter i ovnen. Hvis du er ute etter en fantastisk vegansk pastarett, kan vi anbefale denne utgaven av Cannelloni al Forno på det varmeste!
Ingredienser:
1.8 dl ukokt quinoa
12 glutenfrie cannelloni plater (eller lasagneplater som rulles)
8 gram sopp
1 squash
2.4 dl tomater i terninger
1 ss olivenolje
Salt og pepper, etter smak
1-2 hvitløksfedd presset / hakket
1.2 dl (eller mer) vegansk ost
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 190/200 ° C
Kok quinoaen i henhold til instruksjonen på pakken.
I mellomtiden kan du skjære opp soppen og squashen i passe biter.
Varm olivenoljen i en kjele/stekepanne og stek grønnsakene til de er myke og blanke. Smak til med hvitløk, salt og pepper.
Bland de sauterte grønnsakene med den kokte quinoaen.
Fyll cannelloni-platene med grønnsak- og soppblandingen og legg “cannelloni-rullene” over i en ildfast glassform.
Krydre tomatbitene med salt og pepper og en skvett balsamico-eddik. Hell tomat-bitene over cannelloni-rullene og dekk over med en generøs mengde vegansk ost.
Stekes i ovnen i 20 minutter.