Flere visninger

Aronia - Svartsurbær - Pulver - Økologisk - 250 g



kr 149,50

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


  • Kjøp 3 for kr 126,50 hver og spar 16%

Details:

Inneholder tanniner, vitamin A, C, E, B2 & P (bioflavonoider)
Bruk: skarp/sur/tørr smak, rød/brun farge (juice & smoothie)
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Frukter av svartsurbær inneholder fargestoffer av typen antocyaniner og karotenoider (cyanidin-3-galaktosid og betakaroten) som kan virke som antioksidanter. Dessuten inneholder fruktene mye vitaminer, bl.a. vitamin A, E, og B2, og katalyserer opptak av vitamin C. Videre finnes det 20 ganger mer vitamin P (bioflavonoider) i svartsurbær enn i epler og appelsiner. Ellers er det mye av mineraler og sporstoffer som jern, molybden, bor, jod og kalsium. Svartsurbær inneholder mye pektin, slik at syltetøy og gelé som lages av bærene lett blir stivt.

 

Svartsurbær (fruktene og saften fra dem) kan være en kraftig antioksidant og kan derfor bidra til å virke beskyttende på bl.a. hjerne, hjerte, blodårer og urinveier. Fruktene kan også ha immunstyrkende, blodtrykksregulerende, kolesterolsenkende, astringerende og slimløsende egenskaper.

kan bidra til beskyttelse mot frie radikaler, som er ansett som medvirkende årsak til en rekke helseproblemer. Også mulig effekt utvortes på sår og hudsykdommer (pga. den astringerende virkningen).

 

Det er spesielt det høye innholdet av antioksidanter som har gjort at svartsurbær er blitt populær i helsekostbransjen. Nivået av antioksidanter ligger på tilsvarende nivå som det vi finner i nyper. Saft som er presset ut av fruktene uten oppvarming, kan inneholde mer enn 1000 mg antocyaniner per liter. I tillegg inneholder saften stoffer som kan bidra til å være betennelseshemmende – og en del mineraler og vitaminer.

 

Nyere forskning tilsier at høye konsentrasjoner av polyfenoler og antocyaniner kan bidra til å styrke immunforsvaret, regulere blodtrykket, senke kolesterolinnholdet i blodet, beskytte urinveiene og virke styrkende på hjertet. Antocyaniner i bær kan bidra til å hemme harskning av fettstoffer. Blant annet kan de bidra til å beskytte LDL-kolesterol mot oksidering. 

Innholdet i omtalene er kun ment som opplysninger og ikke under noen omstendigheter bør de brukes til å stille diagnose eller bestemme behandling. 

 

Dosering: ca 1-5 gram daglig.

Bruk: Kan tilsettes smoothie, yoghurt og musli.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Økologisk, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Bær & Frukt
Nettovekt 250 g
Produsert i land Polen