Ekstragaver! Ordre over 2000 kr får 2 gaver, 3000 kr får 3 gaver og 5000 kr får 5 gaver. Du får velge selv.
  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Sunt og søtt - Steviapakken - spar 49%

Google+

kr 399

Pris som konfigurert: kr 347

På lager

Forventet innen få dager

Details:

Pakken gir 49% rabatt fra original pris.

Å lage noe søtt til jul trenger ikke være usunt. Så vi har satt sammen en pakke for deg som også inneholder Steviaboken og noen andre bøker som bonus.
kr 399

Pris som konfigurert: kr 347

kr 399

Pris som konfigurert: kr 347

Alternativer

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 347

Detaljer

Pakken gir 49% rabatt fra original pris.


Steviablanding med sikkorirot- mild, naturlig og sunn!

 

Stevia er 100% urtebasert og kommer fra Steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr. teskje. Produktet inneholder ingen konserveringsmidler, kun sikkorirot og steviosid som er 33 ganger søtere enn sukker. Utblanding av Stevia med sikorirot, gjør det enklere å dosere og bruke Stevia i matlaging. Vårt steviapulver er tilsatt inulin fra sikorirot, som gir næring til tarmfloraen. Det sies ofte blant terapeuter at "god helse begynner i tarmen". Det er derfor meget helsebringende å sørge for gode vektsvilkår for de gode tarmbakteriene. En balansert tarmflora er essensielt for å kunne fordøye maten skikkelig og hindre overvekst av sopp og bakterier i kroppen.

 

Fordeler med stevia:

  • 100 % naturlig urt
  • Økologisk
  • Fri for kjemiske tilsetninger
  • 0 kalorier
  • 0 i Glykemisk Indeks
  • Påvirker ikke blodsukkeret
  • Gir IKKE hull i tennene
  • Ingen dokumenterte bivirkninger
  • Trygg og ideell for diabetikere 

Næringsinnhold i Stevia

Rent Steviapulver består av kun pulveriserte Steviablader og intet annet. Stevia er en urt som inneholder krom, mangan, kalsium, selen, silisium, jern, niacin, fosfor, riboflavin, tiamin, sink, vitamin-C og A.

 

Prisgaranti på Stevia i Norge; finner du en rimeligere leverandør av samme produkt og mengde får du differansen tilbake. 

 

Stevia brukes av millioner av mennesker - uten bivirkning! 

 

Stevia blir brukt av millioner av mennesker som et naturlig søtningsmiddel daglig. I Japan består 40 % av søtningsmiddelmarkedet av stevia og det er ikke rapportert en bivirkning av bruken. Aspartam er forbudt i Japan.  

 

"Jeg kjenner EUs føre-var-prinsipp, men kan egentlig ikke se at det er dokumentert noen skadevirkniner av stevia", sa Norges mest kjente ernæringsprofessor Kaare Norum, i et nettmøte for NRK. Se hans svar i siste nettmøte på NRK Schrödingers katt.

 

Mattilsynet har nå under pålegg av EU-direktiver tillatt Stevia for salg i Norge.

 

Om Chiafrø:

Chia er et lite frø, litt mindre enn sesamfrø i størrelse. 
Chia kommer fra Mexico, hvor aztekerne livnærte seg på dette frøet i flere århundrer, frøene er like populære der idag. Chiafrø er en av de rikeste omega-3 kildene fra planteriket og inneholder mer flerumettet fett enn i linfrø. Frøene inneholder flere mineraler, og er særlig rikt på kalsium, jern, magnesium og sink.


2 ss. chiafrø kan måle seg med kalkinnholdet i flere glass melk. Chia inneholder 583 mg kalsium pr 100 gram.( gjennomsnittsverdi). Dette er fint å ta som et direkte substitutt til melk og melkeprodukter og mineralene er mer biotilgjengelige i chia. Chiafrø har også et høyt innhold av protein og inneholder alle de livsnødvendige aminosyrene vi trenger. Chiafrø kan derfor anses som et fullverdig protein.


Fakta og fordeler


Chia er et slimdannende frø, slik som linfrø, dette kan være fordelaktig på flere måter blant annet ved at chia og linfrø kan erstatte hverandre i matretter. Ved diaré eller er magetrøbbel kan du avhjelpe tarmen ved å spise chiafrø. Frøene vil suge opp væske og regulere magen. Denne oppsugningsevnen skyldes mukopolysakkaridene som er i frøene. Disse mukopolysakkaridene bygger opp en slimhinne i tarmveggen som hemmer sykdomsfremkallende bakterier.


Chiafrø gjør at blodsukkeret ikke stiger så fort. Opptaket av karbohydrater forsinkes ved at det i tarmen blir en slags "slimbarriere" å komme igjennom. Frøene svulmer opp og vil ta endel plass i mage/tarmsystemet. Det kan gi en metthetsfølelse, som kan være gunstig hvis du skal legge opp et kosthold for å gå ned i vekt.


Hvordan bruke chiafrø?


Chiafrø har nesten ingen smak og kan tilsettes de aller fleste matretter.


Forslag til anvendelse: 


Bland chiafrø i mysli/yoghurt. Tilsett i grøt enten som hele frø eller finmalt. Bruk dem i brød og rundstykker. Bland frøene i smoothies, vaffelrøre eller ha dem i kaker, f.eks. muffins. Chiafrø kan spires som karse. Frøene blir geleaktige når de tilføres fuktighet.


Putt dem i din frokostblanding, dryss over frokostgrøt, legg dem under pålegg på brødskiven, tilsett i yoghurt sammen med andre nøtter og frø, bland dem i vaffelrøre(vil tykne røren) eller i konfekt og snacks.


Chiafrø kan spises som de er eller spires. Det beste er å knuse frøene så mye som mulig for å få mest mulig tilgang på det sunne fettet i frøene.

Tilleggsinformasjon

Merke Nei
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Nettovekt Nei