Ekstragaver! Ordre over 2000 kr får 2 gaver, 3000 kr får 3 gaver og 5000 kr får 5 gaver. Du får velge selv.
På tilbud
  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Vegetar Vegetar
  • GMP sertifisert GMP sertifisert
  • ISO sertifisert ISO sertifisert

Abonnement - Oil of life - Beauty - 500ml

Google+

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Mengde: 500ml
Anbefalt dosering: 2 spiseskjeer om dagen (1 måneds bruk)
Holdbaret: 12 måneder fra produksjonsdato

Abonnement (motta 3 stk hver 3 måned)

Vanlig pris: kr 390,00

Tilbudspris kr 333,99   spar 15%

Vanlig pris: kr 390,00

Tilbudspris kr 333,99   spar 15%

Alternativer

Vanlig pris: kr 390,00

Tilbudspris kr 333,99   spar 15%

Detaljer

Dette er et abonnementsprodukt (motta 3 stk automatisk hver 3 måned), hvis du vil kjøpe enkeltvis kan du klikke her

 

Formelen for Beauty oil er en fin sammensetning av de mest dyrebare oljer, en ideel kombinasjon av næringsstoffer med fullt spekter av naturlige fettsyrer. Disse naturlige fettsyrene har en vesentlig betydning for balansen av biologiske fettsyrer, som samtidig gir skjønnhet som kommer fra innsiden. Den bidrar til de mange fordelene som kommer med disse sjeldne og verdifullefettsyrene, fra biprodukter som phytosteroler, tocopheroler, tocotrienoler, karotenioder, og fra andre mere spesifikke komponenter i fettstoffene, blandt annet omega 5, omega 7, CLA og GLA.

 

Beauty oil er økologisk, kaldpresset olje av ekstremt høy kvalitet. Den er en blanding av Linfrøolje, Kjempenattlysolje,Nypekjerneolje, Arganolje, Tinnvedolje, Granateplekjerneolje, Moringaolje og Kokkosolje.

 

 

 

 

ARGANOLJE (argania spinosa)

Arganolje er en av de mest skjeldne oljer i verden. Den skiller seg vesentilg fra andre oljer av høy kvalitet, ved at den har et spesiellt høyt innhold ( over 80%) av verdifulle umettede fettsyrer og sterke antioksidanter. Umettede fettsyrer som har kjente ernæringsmessige fordeler, er omega 9(43-49%) og linolsyre(29-36%). Arganolje er spesiellt rik på tokopheroler, som er en sterk antioksidant. Tokopheroler i arganolje kan være opp til 900mg/kg, aldri under 600mg/kg. Innholdet av vitamin E er faktiskt fem ganger så høyt som i andre oljer. Vitamin E er helt rå på fornyelse av cellene våre. Dette vitaminet, sammen med et ekstremt høyt innhold av essensielle fettsyrer, gjør at oljen er med på å forebygge hudens aldring, samtidig som den reparerer skader i huden som allerede har oppstått ( gamle arr). Arganoljens lave innhold av linolen syre, samt det høye innholdet av tocopherol (vit E) bidrar til oljens konserveringeevne såvel som innhold av phospholipider.


Arganolje er også en god kilde til coenzym Q10 og melatonin. På grunn av det høye innholdet av antioksidanter, beskytter arganoljen huden mot tidlig aldring og er med på å forbygge rynker. Arganolje kan også hjelpe med å gjenvinne hudens elastitet, brukes som fukttilførsel ved tørr og devitalisert hud. Den kan gi næring til tørr hud med tendens til eksem, ved å bidra til å gjenopprette hudens naturlige barriere. Samtidig kan denne oljen ha en styrkende effekt på svake og skrøpelige negler. Som en ekstra bonus kan arganolje virke regulerende på hudens talgproduksjon.

 

NYPEKJERNEOLJE (Rosa Canina)

Inneholder trans-retinsyre (et derivat av retinol (vitamin A), d-alfa-tokopherol (vitamin E), glyserol og små mengder av betakaroten. Den inneholder også en høy konsentrasjon av vitamin C, som gir betydelige vevsforyngende og regenererende egenskaper, og som hjelper til med å forhindre for tidlig aldring av huden. Nypekjerneolje sies å være den beste «anti-ageing» olje, som har en foryngelses effekt på huden.Innholdet av vitamin A hjelper til med å forsinke aldring av huden, hjelper til med celleregenerering og fremmer kollagen og elastin nivåer. En stor mengde av essensielle fettsyrer og vitamin E fremmer sunn hud, særlig linol- og linolensyrer, som er en viktig del av hudens næringsstoffer. Egenskapene til denne oljen er usedvanlig mange og varierte. Den eleminerer irritasjon, forbedrer hudens elastisitet, normaliserer talg og svettekjertlene, regenererer og forynger huden, gir ansiktet en glatt hud og frisk farge. Nypekjerneolje stimulerer fornyelsen av hudens slimhinner, forbedrer kirurgiske og utilsiktede arr. Unngår keloiddannelse (arr) som kan sees etter kirurgiske inngrep, hjelper til med å gjøre gamle arr mindre synlige, som foreksempel etter kviser eller vannkopper. Den gir fremragende resultater for behandling av forbrent hud, eller på hud som har vært utsatt for strålebehandlig. Nypekjerneolje er velkjent for sine mange fordeler i skjønnhetsbehandling, derfor har den fått tittelen «Dronningen av naturlige oljer»

 

GRANATEPLEKJERNEOLJE (Punica granatum)

inneholder ca 62% av den flerumettede, konjugerende omega 5 fettsyren punicinsyre. Den er kjemisk helt identisk med konjugrert linolsyre (CLA), som granateplekjerneolje inneholder 4% av. Det høye innholdet av CLA gir den anti-flammatoriske egenskaper og fremmer regenerering og gjenopprettelse av hudens celler. Dermed bremser oljen effektivt dannelsen av rynker og fine linjer. Ut over den unike punicinsyren og ellaginsyren, inneholder granateplekjerneolje ca 13,5% av den essensielle omega 6 fettsyren linolsyre, samt ca 11,5% omega 9 fettsyrer. Utover det, har granateplekjerneolje et naturlig innhold av phytosteroler, E vitamin og andre antioksidanter. Sammensetningen med blandt annet et høyt innhold av antioksidanter i kombinasjon med at den stimulerer dannelse av kollagen. Da det blir mindre og mindre kollagen i huden ettersom årene går, og kollagen er det som får huden til å virke elastisk og ung, så kommer den til å ha en meget regenererende og oppstrammende effekt. Den har også en celllevekststimulerende effekt. Granateplekjerneolje nærer, fukter og reparerer huden. Den forbedrer også hudens elastisitet. Oljen tilfører fukt, er proppet med antioksidanter, den er antiflammatorisk (betennelsesdempende), antimikrobiell, og den beskytter og heler huden. Granateplekjerneolje inneholder også phytogener som tilsvarer østrogen (planteøstrogen), som naturlig produseres i kroppen vår. Mange kvinner har erfart at Granateplekjerneolje er med på å lette symptomer forbundet med overgangsalder, såsom humørsvingninger, hetetokter, nattesvette, tørrhet i skjeden og redusert libido. For å lindre symptomene på overgangsalderen, kan oljen brukes utvortes som en igjenfukter til tørre slimhinner, og/eller spises.

 

TINNVEDOLJE (hippophae rahmnoides)

Ifølge russiske og kinesiske forskere inneholder tinnved 190 bioaktive komponenter, herav 106 i oljen. Tinnvedpulpolje inneholder bl.a. Flavonoider, omega 3,6,7 og 9, DHA, superoxid dismutase (muligens den kraftigste antioksidanten nyere forskning har avdekket), vitsmin C, A, E, B1, B2, K, P og mange andre sporstoffer. Dessuten inneholder tinnvedolje karotenioder. Tokopheroler og phytosteroler. De karotenioder som er funnet i tinnvedolje er det alfa og betakaroten, lycopen, cryptoxanthin, zeaxanthin, taraxanthin og phytofluin opp til 180mg/100gr. Dens antioxidant egenskaper og lave peroxidtall gjør den til en meget stabil olje.Tinnvedolje er også en potent kilde til palmitolsyre (omega 7), som er en bestanddel av huden. Denne fettsyren understøtter celleregenerering som en komponent av hudens fett, og gjør huden silkeaktig bløt og gir en følelse glatt og fin hud. Den betraktes som en verdifull ingrediens til behandling av forbrenninger og sårbehandling. Synegieffekten av tinnvedolje omfatter beskyttelse og pleie av cellene og cellemembranene, mikrosirkulasjon, antioksidasjon, anti-stråling, UV blokkering osv. Oljen har et stort bruksområde, fra hud, urinveier,livmorhals, og beskyttelse fra sår i mage/tarmsystemet, for både innvendig og utvendig bruk. Tinnvedolje virker antiflammatorisk (betennelsesdempende), forsinker aldringsprosessen, senker kolestrolnivået i blodet ved hjelp av en spesiell fettsyresammensetning, og holder hår, hud og negler sunne.

 

MORINGAOLJE (moringa oleifera)

stammer fra det nordlige India og Arabia. I disse landene blir moringa kallt for «mirakeltreet» fordi den har så mange bruksområder. Moringaolje inneholder et komplett sortement av biologiske aktive stoffer som er nødvendig for å opprettholde god helse. Den er rik på organiske syrer, såsom linolsyre og linolensyre, oljesyre og palmitolsyre, stearinsyre og myristinsyre, arachinsyre og behensyre. Inneholdet av behensyre er så høyt, at moringaolje ofte blir kalles for behensyreolje. Utover organiske syrer, inneholder moringaolje sammensetningen et kompleks av vitaminer, makro og mikroelementer, samt essensielle aminosyrer. Moringaolje inneholder eksepsjonelle bløtgjørende og fuktgivende egenskaper som er fremragende for å beskytte huden mot negative miljømessige faktorer og nøytraliserer frie radikaler. Oljen brukes i matvarer. Sammensetningen ligner på olivenolje, men er mye lettere. Moringa er et eviggrønnt tre som blir opp til 7-12 meter høyt. Frøet inneholder omtrent 30-40% fet olje. Phytosteroler omfatter, Beta-sitosterol 42,3-50,1%, Campesterin 12,5-17,6%, Stigmasterol 13,6-18,8%, Delta-5-avenasterin 9.3%. Phytosteroler har anti-flammatoriske ( betennelsesdempende) og helende egenskaper, hjelper med å gjennopprette fettbarrieren og hudens elastisitet. Spiller også en viktig rolle i anti-ageing kosmetikk.Beta-sitosterol hemmer inflammatoriske mediatorer som fremkaller acne (uren hud) og beskytter kollagenet i huden. Tokopheroler; Alfa.tokopherol 105,0-161,3 mg/kg, Gamma-tokopherol 39,5-104,0 mg/kg, Delta-tokopherol 41,0-77,6 mg/kg. Ifølge sammensetningen er Moringaolje mest lik hasselnøttolje, men den er helt uten polyumettede fettsyrer, og i tillegg inneholder den en lite prosentandel av den skjeldne palmitoleinsyre. Oljen er ekstremt stabil (til tider mer motstandsdyktig ovenfor oksidasjon enn jojobaolje) og inneholder en høy prosentandel av antioksidanter. Moringa er idag, i mange land rundt om i verden, anerkjent som den viktigste kilde til energi og som fødevare for menneskers sunnhet og for lang levetid.

 

KOKOSOLJE (cocos nucifera)

er veldig næringsrik og inneholder mange vitaminer og mineraler. Den er klassifisert som en funksjonell fødevare. Kokospalmen er så høyt verdsatt både som kilde til mat og medisin, at den kalles «livets tre». Offentlige undersøkelser viser at kokosolje kan tilby et bredt spekter av helsemessige fordeler. Noen av disse som kan forbindes med skjønnhet er;

 

  • Utnyttes av kroppen for å produsere energi, istedenfor å bli lagret som kroppsfett slik som andre fettyper vi får gjennom kosten.
  • Hjelper til å forebygge fedme og problemer forbundet med overvekt.
  • Forbedrer kalsium og magnesiumopptak, og hjelper til med utvikling av sterk benbygning og sterke tenner.
  • Forbedret fordøyelse og tarmfunksjon.
  • Støtter og hjelper immunforsvarsystemet.
  • Reduserer symptomer somassosieres med psoreasis, eksem og dermatitt.
  • Bløtgjør huden og lindrer tørrhet og avflassing.
  • Forebygger rynker, slapp hud og aldersflekker.
  • Hjelper håret å se sundt, fyldig og næringsrikt ut.
  • Beskytter mot ultrafiolett stråling fra solen.

 

Kokosolje består for det meste av medium lange fettsyrekjeder, også kjent som triglyserider som hjelper til med fettforbrenning. Det meste av fett og oljer i vårt kosthold, mettet eller umettet, om det stammer fra dyr ellerplanter, er sammensatt av langkjedede fettsyrer. Størrelsen (lengden) på fettsyren vi spiser er utrolig viktig fordi kroppen reagerer forskjellig på, og hver fettsyre forbrennes forskjellig avhengig av størrelsen på fettsyrene.

Tilleggsinformasjon

Merke Oil of Life
Avansert filter 100 % naturlig, Flytende, Kaldpresset, Økologisk, Vegan, Vegetar, GMP sertifisert, ISO sertifisert
Nettovekt 500ml

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Abonnement - Oil of life - Beauty - 500ml

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Verdi
Kvalitet