1. Si JA til livet! - En Helsebiografi med Lillian Müller

    kr 349,00
    I mange år har Lillian Müller jobbet som helse- og livsstilsveileder, og hjelper folk til et sunnere liv gjennom endringer i kosthold og fysisk og mental trening. Budskapet hennes er å være den største entusiast du kjenner. Selv har hun en fysikk som er minst 20 år yngre enn den kronologiske alderen skulle tilsi, mye takket være grønne og miljøbevisste valg Livsstilen Lillian Müller gløder for er verken komplisert eller uoppnåelig. Men mye handler om vilje og innstilling, mener hun. I boken avslører hun sin livseliksir – og hvordan du kan forandres fra å være svartsynt og negativ til å bli ”den beste utgaven av deg... Les mer
  2. Ren Mat magasinet - Sommer 2019 - Bare barnemat

    kr 49,00
    Lukte, føle, smake! La barna eksponeres for et vell av farger, aromaer og teksturer på matbordet, og sjansen er større for at de vil elske både bringebær og brokkoli. Sommerutgaven av Ren Mat ser nærmere på barnemat.   Hvordan vet vi at maten vi serverer barna er trygg og sunn? Ferdigmat vs. hjemmelaget? Det er ikke bare barnemat for småbarnsforeldre å navigere i rett og galt for minstemann. Bli også med til Lofoten, les om blomsterenga som er truet og hva vi kan gjøre for den, ku og kalv-samvær, møt Margit Vea i portrettet og mer til.   Tilbudet av barnematprodukter har aldri vært større, og det er helt klart beleilig... Les mer
  3. Ren Mat magasinet - Vår 2019 - Plantebasert

    kr 49,00
    Vårutgaven av Norges økologiske mat- og livsstilsmagasin har plantebasert fokus og helgrønne oppskrifter. Møt den veganske bonden som klarer seg fint uten husdyrgjødsel, markedshage-gründeren som dyrker grønnsaker der ingen skulle tro at noe kunne gro, og finn ut hva vårt fagpanel tror om kosthold og landbruk i Norge i 2050.   I NORGE SPISER vi nå dobbelt så mye kjøtt som for 50 år siden. Importen av soya til husdyrfôr har økt i samme takt. Samtidig anbefaler Helsedirektoratet og forskningsrapporter oss å spise mer grønt og redusere kjøttforbruket. Hvordan ser da veien ut for matvaner og landbruk... Les mer
  4. Dønn grønn - Sara Chacko

    kr 218,00
    Du fortjener det beste! Ifølge Sara Chacko er det mat fra naturen - plantekost i alle regnbuens farger, full av livskraft og mikronæringsstoffer. Mat som hjelper deg å bevare god helse og oppleve mer overskudd, få bedre fordøyelse, redusere søtsuget og gjøre det lettere å holde fokus. Sara Chacko har en glødende interesse for naturlig mat, og i Dønn grønn viser hun hvordan man ved hjelp av gode råvarer skaper matmagi uten usunne ingredienser. Her serverer hun plantebaserte oppskrifter på juicer & smoothier, frokoster, mellommåltider, middager, kaker, desserter, varme drikker og alkoholfrie drinker. Enten du liker surt, søtt, salt... Les mer
  5. Sjarmen med tarmen - Om et av kroppens mest undervurderte organer - Giulia Enders

    kr 379,00
    En sjeldent informativ og underholdende bok om fordøyelsen vår!1,7 millioner solgte i Tyskland - utgis i 36 land. Nå 70 000 i Norge! Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig også når det gjelder hva den forsyner tarmen med av bakterier. Ny forskning avdekker forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen: Ubalanse i bakteriefloraen kan blant annet føre til oppblåsthet og smerter, overvekt, depresjon, allergi, intoleranse og Alzheimer. For å føle oss vel, ha god helse og balanse i kropp og sinn må vi med andre ord ta vare på tarmen vår. I denne sjarmerende boka kan du lese: Alt om fordøyelse, dovaner og... Les mer