1. Castagno Quinoapasta med urter - 250g

    Koketips: Når vannet koker tilsett salt og castagnos pasta. Kok i 5/7 minutter. Rør av og til. Når pastaen er ferdig kokt etter din smak, hell av vannet i en sil. Tilsett det du måtte ønske av oljer og krydder Ingredienser: Fullkornsmel av quinoa 97 %*, urter 1,9%* *= fra økologisk jordbruk Les mer
  2. Castagno Bokhveteskruer 250 g

    kr 39
    Koketips: Når vannet koker tilsett salt og castagnos pasta. Kok i 5/7 minutter. Rør av og til. Når pastaen er ferdig kokt etter din smak, hell av vannet i en sil.Tilsett det du måtte ønske av oljer og krydder Ingredienser: Økologisk fullkornsmel av bokhvete. 250 gram Les mer
  3. Castagno Speltpasta - Skruer - 500 g

    Økologiske pastaskruer av spelt.  Les mer
  4. Castagno Spirulina speltspaghetti - 500 g

    Midlertidig utsolgt
    Tilberedelse: Kok opp vann, tilsett litt salt og pasta. Kok i 5-7 minutter. Innhold: Økologisk fullkornsspeltmel og spirulina 3% Les mer
  5. Castagno Lasagneplater av spelt - 250 g

    Økologiske lasagneplater av spelt Les mer
  6. Castagno bokhveteskruer, fullkorn - Økologisk - 250 g

    Castagno er en famillieeid bedrift i piemonte i nord-italia. De produserer 38 forskjellige typer pasta av mange forskjellige kornsorte. Mange av pastaene er tilsatt urter, grønnsaker, proteinrike belgvekster og/eller alger. Pasta med grønnsaker og urter blir produsert uten pulver, fargestoffer eller andre tilsettinger. Det blir kun brukt grønnsaker i biter og blad av urter. Pastaene blir laget i 17 forskjellige former, som f.eks spagetti, fusilli (skruer) og penner ( rør). Castagno bruker kun økologiske ingredienser og maler alt melet på egen kvern. Pasta med durumhvete blir produsert av semolina (semulegryn). Detter gir pastaen den tradisjonelle, rue overflaten. For helt å... Les mer