1. På tilbud
    Shelled Hemp Seeds - Avskallede hampfrø - Rå - Økologiske - 1000 g

    Shelled Hemp Seeds - Avskallede hampfrø - Rå - Økologiske - 1000 g

    Vanlig pris: kr 486

    Tilbudspris kr 339   spar 31%

    Fra kr 243
    Hamp er den eldste råvaren kjent for mennesker. Avskallede hampfrø inneholder en perfekt balanse mellom de essensielle flerumettede fettsyrene omega 3, 6 og 9. For å bevare disse, bør du ikke varme frøene opp. Hampfrøene inneholder også antioksidanter som bl.a. hjelper kroppen med å bevare sin vitalitet. Hampfrøene er også fulle av enzymer som assisterer din fordøyelse. Oljen har 54,4% Omega 6, 18,3% Omega 3 og 2-5% GLA og og 1-2 stearidonic syre (SDA).Dryss gjerne hampfrø over salaten, iskremen, frokostblandinger, yoghurt, bland i smoothies, bruk i kaker og rå sjokolade eller spis en håndfull rett fra boksen. Mulighetene er nesten... Les mer
  2. Risprotein - Pulver - 250 g

    Vårt risprotein pulver har mange helsefordeler, også for de som trener mye og er ute etter et næringsrikt og allergivennlig alternativ. For alle dietter og livsstiler. Det er en praktisk og god  proteinkilde for veganere, vegetarianere og andre som følger spesielle dietter .Fordi det er allergi-vennlig, kan det også være et utmerket valg for personer som, av forskjellige grunner ikke tåler belgfrukter, korn eller melkeprodukter. I likhet med andre proteinkilder, kan risprotein bistå i vekttap eller vektstyring. Fordelen er et meget lavt fettinnhold og lavt kaloriinnhold. Foreløpige undersøkelser har forbundet risprotein både med vektnedgang og lavere... Les mer
  3. Quinoa Hvit - Økologisk - 1000 g

    Quinoa Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru, og kalles gjerne «Inkaenes gull» på grunn av sitt næringsinnhold. Den var viktig i dietten til de gamle sivilisasjoner i Andesfjellene. De små runde kornene ligner hirse, men er blekbrun i fargen. Smaken av quinoa er mild, og konsistensen er fast. Blir mer gjennomsiktig og søtlig i smaken når den kokes. Quinoafrø inneholder essensielle aminosyrer som lysin. Quinoa har et høyt kostfiberinnhold og et høyt innhold av vitamin B1 og mineralene magnesium, jern, fosfor og sink. Quinoa er også en god proteinkilde og en kilde til vitamin B6 og mineralet kalium. Kokt... Les mer
  4. Biogan Sort Quinoa Økologisk - 500 g

    kr 131
    Økologisk quinoa fra Biogan, Danmark Les mer
  5. På tilbud
    Biogan Rød Quinoa Økologisk - 500g

    Biogan Rød Quinoa Økologisk - 500g

    Vanlig pris: kr 131

    Tilbudspris kr 90   spar 32%

    Økologisk quinoa fra Biogan, Danmark Les mer
  6. Chiafrø - Rå - Økologisk - 500 g - Fulle av Omega 3 fettsyrer

    Vanlig pris: kr 150

    Tilbudspris kr 135   spar 10%

    Om Chiafrø:Chia er et lite frø, litt mindre enn sesamfrø i størrelse. Chia kommer fra Mexico, hvor aztekerne livnærte seg på dette frøet i flere århundrer, frøene er like populære der idag. Chiafrø er en av de rikeste omega-3 kildene fra planteriket og inneholder mer flerumettet fett enn i linfrø. Frøene inneholder flere mineraler, og er særlig rikt på kalsium, jern, magnesium og sink. 2 ss. chiafrø kan måle seg med kalkinnholdet i flere glass melk. Chia inneholder 583 mg kalsium pr 100 gram.( gjennomsnittsverdi). Dette er fint å ta som et direkte substitutt til melk og melkeprodukter og mineralene er mer... Les mer
  7. Shelled Hemp Seeds - Avskallede hampfrø - Rå - Økologiske - 500 g

    Hamp er den eldste maten kjent for mennesker. Avskallede hampfrø inneholder en perfekt balanse mellom de essensielle flerumettede fettsyrene omega 3, 6 og 9. For å bevare disse, bør du ikke varme frøene opp. Hampfrøene inneholder også antioksidanter som bl.a. hjelper kroppen med å bevare sin vitalitet. Hampfrøene er også fulle av enzymer som assisterer din fordøyelse. Oljen har 54,4% Omega 6, 18,3% Omega 3 og 2-5% GLA og og 1-2 stearidonic syre (SDA). Dryss gjerne hampfrø over salaten, iskremen, frokostblandinger, yoghurt, bland i smoothies, bruk i kaker og rå sjokolade eller spis en håndfull rett fra boksen. Mulighetene er nesten... Les mer
  8. Rømer Rød ris - 500 g

    Økologisk, rød ris Les mer
  9. På tilbud
    Ruccola spirefrø - Økologisk - 120g

    Ruccola spirefrø - Økologisk - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 37
    Ruccola (Eruca sativa), også salatsennep, rucola, roquette, arugula, rocket eller sennepskål, er en plante i korsblomstfamilien. Ruccola brukes ofte i salater, pasta, pizza eller som et pålegg på brødskiver. Navnet kommer fra et av plantens mange italienske navn, rucola, en diminutiv av slektsnavnet Eruca. Ruccolabladene likner bladene til løvetannblomsten. De spirer ganske fort, og gir enormt med smak. Smaker akkurat som salaten gjør, men mye mer konsentrert og med en skikkelig snert på tungespissen. Du kan spire i glass (se her for forklaring), eller så det på bomull eller et plastbrett ment for spiring. Bløtlegges ikke og spires på 4-6... Les mer
  10. På tilbud
    Rødkløver spirefrø - Økologisk - 120g

    Rødkløver spirefrø - Økologisk - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 37
    Spirene av dette lille frø korn er full av lett anvendelige næringsstoffer. De er glutenfri og inneholder mange vitaminer, mineraler, fiber og klorofyll (klorofyll). Bløtlegges i 4-6 timer og spirer på 7-8 dager En blodrensende urt Rødkløver har lange historiske tradisjoner som en blodrensende urt som også fortynner blodet, fremmer fordøyelsen og stimulerer avgifting av kroppen gjennom leverens og galleblærens funksjon. Urten hjelper kroppen med å fjerne giftstoffer på en bred front ved at den virker vanndrivende, den fjerner slim fra lungene, øker gallestrømmen og virker som et mildt avføringsmiddel. Planten er blitt brukt i rensende... Les mer
  11. På tilbud
    Reddik spirefrø - Økologisk - 120g

    Reddik spirefrø - Økologisk - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 25
    En rot uten røtter! Spirene har en skarp smak og er rik på kalsium, jern, sink og folsyre. Stimulerer fordøyelse og har antiseptisk funksjon. Reddik har lavt energi - og fettinnhold og er i tillegg en kilde til vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptak av jern fra andre matvarer. Reddik har også et høyt innhold av kostfiber som er gunstig for fordøyelsen. Redikkspirer er rike på næringsstoffer som vitaminene A, B1, B2, og C, samt mineralene kalium, kalsium, magnesium, fosfor og svovel. Reddikspirer inneholder 4 ganger mer A-vitamin enn melk! A- vitamin er viktig for sjelett og hormondannelse. Bløtlegges i 6-8 timer, spires best i glass i ca 5-8 dager Les mer
  12. På tilbud
    Mungbønner spirefrø - Økologisk - 120g

    Mungbønner spirefrø - Økologisk - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 25
    Mungbønner er en klassiker for asiatisk mat. Mungbønner inneholder rikelig med protein, karbohydrater, vitamin A, kalium og fosfor. De er en uunnværlig del av kjøkken i verden og smake godt med wokkede grønnsaker, i salater, supper og wokretter. Bløtlegges i 12 timer og spirer på ca 4-5 dager. Spirer bør holdes etter spiring i kjøleskap og spises så snart som mulig, fordi de er bitre og vanskelig på annen måte. Les mer
  13. På tilbud
    Bukkehornkløver spirefrø - Økologisk - 120g

    Bukkehornkløver spirefrø - Økologisk - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 37
    Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum) er en plante i erteblomstfamilien. Planten vokser omkring Middelhavet og i Sør-Asia. Den har lysegrønne blader, hvite blomster og kan bli 60 cm høy. De gamle egypterne brukte det som et krydder, som et middel, og balsamering. Den er rik på vitamin A, B1, B2, B3, B5 og D, jern og fosfor. Med sin karakteristiske duft som minner om karri, passer den fint med pastaretter og indiske retter ferdig spiret. Bløtlegges i 6-8 timer og spirer på ca 2-4 dager. Med tanke på at bakteriene utvikler med økende spiringstid er det best å bruke glass. Bukkehornkløver (fullvokst) kan gi alvorlige allergiske reaksjoner hos mennesker... Les mer
  14. På tilbud
    Økologisk frøblanding - spirefrø med alfalfa, bukkehornkløver og gule sennepsfrø - 120g

    Økologisk frøblanding - spirefrø med alfalfa, bukkehornkløver og gule sennepsfrø - 120g

    Vanlig pris: kr 56

    Tilbudspris kr 46   spar 19%

    Fra kr 37
    Alfalfa, Gule sennepsfrø og Bukkehornkløver er ingrediensene i denne verdifulle frøblanding. Etter noen dager kan du høste næringsrike spirer. De gir deg den beste nytelse på tallerkenen din. Bløtlegges i 4-6 timer, spirene skal skylles 2 ganger om dagen. Etter 4-6 dager kan høste fruktene av ditt arbeid.   Alfalfa Alfalfaspirejuice inneholder en myriade av verdifulle næringsstoffer som kalsium, folsyre, magnesium, mangan, molybden, fosfor, kalium, silisium, sodium, sink. Dette er den eneste fabrikken som leverer hele spekteret av vitaminer, fra vitamin A, B kompleks (selv B12), C, E til K. Alfalfa spirer plassert i solen et par dager før sanking,... Les mer
  15. Økologisk Teffmel - 500 g - Biogan

    kr 85
    Økologisk Teffmel. Et kjempegodt alternativ for deg som ikke liker, eller ikke tåler melk eller meieriprodukter. Teff er en gressart og er, innen det males til mel, meget små frø. Teffmel har en nøtteaktig smak og er velegnet til kaker, grøt, pannekaker og etiopisk flattbrød. Kan med fordel andvendes med andre meltyper for optimal bakeevne. Teff har et høyt innhold av vitaminer, proteiner og kostfiber.   Et bittelite korn som tilhører gressfamilien Naturlig glutenfritt Veldig næringsrikt Stabiliserer blodsukkeret Inneholder endel resistent stivelse, eller karbohydrater, som ikke brytes ned til sukker i kroppen, men oppfører seg som fiber.... Les mer
  16. Økologisk Havrekli - 400 gr - Biogan

    kr 55
    For saftige brød med fiber. Havrekli er velegnet som frokostcereal eller som ingrediens i bakevarer. INGREDIENSER Økologisk havrekli   NÆRINGSINNHOLD pr 100 gr Energi 1518KJ/360kcalFett 6,6gHvorav mettede fettsyrer 1,1gKarbohydrater 55gHvorav sukkerarter 1,3gProtein 11gSalt <0,01g Les mer
  17. Økologisk Hel Hirse - 1 kg - Rømer

    kr 69
    Hirse er en gammel kulturplante som stammer fra Øst-Asia. Hirse tåles av de fleste og er naturlig fri for gluten. Hirse kan anvendes til grøt, spises som ris og inngå i vegetabilske retter. Tilberedning: 1 del hirse til 2 deler vann, kokes i ca.30-35 min. Det anbefales å skylle hirsen innen den kokes.   INGREDIENSER Økologisk hirse   NÆRINGSINNHOLD pr 100 gr   Energi 1506KJ/360kcal Fett 3,9g Hvorav mettede fettsyrer 0,7g Karbohydrater 68,6g Hvorav sukkerarter 8,8g Protein 10,6g Salt 0,01g   Les mer
  18. Økologisk Hirsemel - 1 kg - Biogan

    kr 99
    Hirse regnes som en av de eldste kornsortene – faktisk tror man at hirse var noe av det aller første som menneskene startet med å dyrke. Hirse var lenge et viktig næringsmiddel rundt omkring i Europa, men på begynnelsen av 1800-tallet ble den utkonkurrert av poteten. I de senere årene har imidlertid stadig flere gjenoppdaget denne næringsrike og anvendelige kornsorten. Hirse er særlig rik på kisel (silisium) og inneholder også mye magnesium, fosfor, kalium, jern og fluor. Fettinnholdet er omtrent som hos havre. Hirsemel er helt glutenfritt og er derfor et godt alternativ for deg som er på jakt etter glutenfrie matvarer.   INGREDIENSER Økologisk... Les mer
  19. Økologisk Grøt - 160 gr - Clearspring

    kr 59
    Glutenfri og økologisk powergrøt fra Clearspring. Laget på chia, bokhvete og quinoa. Klar på 5 minutter!   INGREDIENSER Bokhveteflak* (55%), quinoa* (35%), chiafrø* (10%). *økologisk   Næringsinnhold per 100 g     Energi 1520KJ/361kcal Fett 6,8g Hvorav mettede fettsyrer 1g Karbohydrater 56g Hvorav sukkerarter 1,2g Protein 13g Salt 0,04g   Les mer
  20. Økologiske Brune Linser - 500 gr - Suma

    kr 59
    Gule, brune og røde linser trenger ikke bløtlegging og har en kort koketid. Røde linser er spesielt rike på jern og protein, samt sunne, langsomme karbohydrater. Indisk kjøkken har mange retter av linser, som dhal suppe. Gryter, pureer, pateer, supper og mye annet kan du tilberede av linser.   Brune linser: Trenger ikke bløtlegging, men bløtlegging i 10 minutter kan likevel være en fordel Skal skylles godt før koking Har 10 – 15 minutter koketid For koking bruk en del linser og 4 – 5 deler vann   INGREDIENSER Økologiske brune linser. Oppbevares tørt og... Les mer