1. Rawfood - Trine Berge

    kr 379,00
    Endelig en helt ny og norsk rawfoodbok med lekre og enkle oppskrifter, som inspirerer leseren til å gå i gang med å lage energigivende rawfood. Nytelse og velvære står i fokus! Forfatter Trine Berge er kjent for å gjøre det enkelt og lettfattelig, og i denne boken finnes alt man trenger av både kunnskap og oppskrifter for å komme i gang med rawfood. Boken passer like godt for dem som er nybegynnere, som for dem som allerede er i gang. Her finner man oppskrifter som passer til alle døgnets måltider: enkle retter til hverdager og fristende retter til helg og fest. Og man trenger ikke legge helt om til hundre prosent rawfood for å nyte fordelene – man kan... Les mer
  2. Kjøttfrie burgere - og alt det gode tilbehøret - Jane Helen Johansen

    kr 369,00
    Burgere er best! Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter. Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger,... Les mer
  3. Ren Mat magasinet - Vår 2019 - Plantebasert

    kr 49,00
    Vårutgaven av Norges økologiske mat- og livsstilsmagasin har plantebasert fokus og helgrønne oppskrifter. Møt den veganske bonden som klarer seg fint uten husdyrgjødsel, markedshage-gründeren som dyrker grønnsaker der ingen skulle tro at noe kunne gro, og finn ut hva vårt fagpanel tror om kosthold og landbruk i Norge i 2050.   I NORGE SPISER vi nå dobbelt så mye kjøtt som for 50 år siden. Importen av soya til husdyrfôr har økt i samme takt. Samtidig anbefaler Helsedirektoratet og forskningsrapporter oss å spise mer grønt og redusere kjøttforbruket. Hvordan ser da veien ut for matvaner og landbruk... Les mer
  4. Ren Mat magasinet - Vår 2020 - Grønn Drikke

    kr 49,00
    Økologisk og grønn drikke i vårens Ren Mat Det bruser hos norske drikkeprodusenter for tiden. Nordmenn har fått øynene opp for vannkefir, kombucha, sider og brygg av ville vekster. Samtidig stuper melkesalget og havremelka blir stadig mer populær. Må Dagros vike, eller representerer det nye markedet en mulighet næringa kan dra nytte av? Ren Mat setter drikkevarer på agendaen i vårutgaven.   Omdømmet til melkekua har falt dramatisk, samtidig eksploderer salget av plantebasert melk. Fra å være en sentral skikkelse i skapelseshistorien, fremstilles kua nå som selve symbolet på dommedag. Må Dagros vike, eller representerer det... Les mer
  5. På tilbud
    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Opptur med sunne middagar - Linda Stuhaug

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Vanlig pris: kr 349,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 15%

    inda Stuhaug er tilbake, denne gang med enkle, sunne og inspirerende middager. Dette er boka for deg som er i tidsklemma og for deg som ønsker inspirasjon til å løfte middagen til nye høyder på en enkel måte. Gjør deg klar for en opptur med sunne middager! Blant kapitlene finner du middager på maks 20 minutt, middager du kan lage klar kvelden før, alt-i-ett-middager, restemiddager, middager for én person, middager med maks 6 ingredienser, helgemiddager og tilbehørstips. I tillegg til mer enn 80 oppskrifter finner du 10 ukemenyer, ferdige handlelister og en rekke smarte råd og tips. 272 sider. Innbundet med tekstilrygg. Om forfatteren: Linda Marie... Les mer
  6. På tilbud
    Medisinplanter i Norge - Rolv Hjelmstad

    Medisinplanter i Norge - Rolv Hjelmstad

    Vanlig pris: kr 499,00

    Tilbudspris kr 449,00   spar 11%

    Medisinplanter i Norge beskriver hvordan planter har vært brukt og fremdeles kan brukes som medisin mot små og store plager og sykdommer. Boken tar for seg den tradisjonelle anvendelsen av plantene, men omtaler også forskning som har dokumentert urtenes medisinske virkning.   Hoveddelen presenterer rundt 200 viltvoksende medisinplanter i Norge, der hver plante presenteres med bilde, en beskrivelse av utseende, informasjon om utbredelse, samt en omfattende omtale av bruk.   Du finner ellers informasjon om hvorfor du bør bruke urter som medisin, ulike anvendelsesmåter for medisinplanter og hvilke forsiktighetsregler du bør kjenne til. Boken inneholder også beskrivelse av... Les mer
  7. På tilbud
    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Plantebasert kosthold - Innbundet

    Vanlig pris: kr 348,00

    Tilbudspris kr 300,00   spar 14%

    Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring? Hvilke tilskudd trenger jeg? Overlever jeg uten kjøtt og fisk? Kan barn leve på mat fra planteriket? Hva med gravide? Spørsmålene er mange når det kommer til å spise grønnere. Samtidig velger stadig flere å legge om kostholdet, enten fordi de vil ha bedre helse, eller fordi de er opptatt av dyrevelferd, klima, eller jordas bærekraft. Tanja Kalchenko er overlege og Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god... Les mer
  8. Ren Mat magasinet - Vinter 2019 - Havet

    kr 49,00
    Havet i vinterens Ren Mat Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er... Les mer
  9. Ren Mat magasinet - Høst 2019 - Honningbier

    kr 49,00
    I høstutgaven av Ren Mat er honningbier og truede bisamfunn på agendaen. Bli også med på et dypdykk i universet under føttene våre; jorda, dugnad for sauen og les om forbrukernes stemmerett!   Den kan spise seg fet i utmarka, gi oss ull og bærekraftig kjøtt, og holde biologisk mangfold i hevd. Men 3000 tonn sau og lam lå på lager i januar, lam sluttfôres på kraftfôr og er kortere på beite. Hvor er vårt viktigste husdyr på vei?   Til tross for at den er vårt viktigste husdyr historisk, og mer bærekraftig i produksjon enn både gris og kylling, så spiser vi rekordlite lam og sau.... Les mer
  10. Si JA til livet! - En Helsebiografi med Lillian Müller

    kr 349,00
    I mange år har Lillian Müller jobbet som helse- og livsstilsveileder, og hjelper folk til et sunnere liv gjennom endringer i kosthold og fysisk og mental trening. Budskapet hennes er å være den største entusiast du kjenner. Selv har hun en fysikk som er minst 20 år yngre enn den kronologiske alderen skulle tilsi, mye takket være grønne og miljøbevisste valg Livsstilen Lillian Müller gløder for er verken komplisert eller uoppnåelig. Men mye handler om vilje og innstilling, mener hun. I boken avslører hun sin livseliksir – og hvordan du kan forandres fra å være svartsynt og negativ til å bli ”den beste utgaven av deg... Les mer
  11. Ren Mat magasinet - Sommer 2019 - Bare barnemat

    kr 49,00
    Lukte, føle, smake! La barna eksponeres for et vell av farger, aromaer og teksturer på matbordet, og sjansen er større for at de vil elske både bringebær og brokkoli. Sommerutgaven av Ren Mat ser nærmere på barnemat.   Hvordan vet vi at maten vi serverer barna er trygg og sunn? Ferdigmat vs. hjemmelaget? Det er ikke bare barnemat for småbarnsforeldre å navigere i rett og galt for minstemann. Bli også med til Lofoten, les om blomsterenga som er truet og hva vi kan gjøre for den, ku og kalv-samvær, møt Margit Vea i portrettet og mer til.   Tilbudet av barnematprodukter har aldri vært større, og det er helt klart beleilig... Les mer
  12. Dønn grønn - Sara Chacko

    kr 218,00
    Du fortjener det beste! Ifølge Sara Chacko er det mat fra naturen - plantekost i alle regnbuens farger, full av livskraft og mikronæringsstoffer. Mat som hjelper deg å bevare god helse og oppleve mer overskudd, få bedre fordøyelse, redusere søtsuget og gjøre det lettere å holde fokus. Sara Chacko har en glødende interesse for naturlig mat, og i Dønn grønn viser hun hvordan man ved hjelp av gode råvarer skaper matmagi uten usunne ingredienser. Her serverer hun plantebaserte oppskrifter på juicer & smoothier, frokoster, mellommåltider, middager, kaker, desserter, varme drikker og alkoholfrie drinker. Enten du liker surt, søtt, salt... Les mer
  13. Aktivert kull - Food Grade Activated Charcoal from Coconut Shells - 140 g

    kr 299,00 Fra kr 276,00
    Aktivert kull er kjent for å trekke med seg inntil 100 ganger sin egen vekt i giftstoffer og er dermed ofte brukt som et topp detox-produkt. Vårt produkt er av høyeste kvalitet fra kokosnøttskall og enget som food grade.   Det er kjent som et ekstremt godt verktøy for enhver person som skal avgifte kroppen. Det er også ansett som effektivt for å balansere magen og roe diaré. Aktivt kull er kjent for å minske luft i magen etter et måltid. Det brukes også ofte til hvitning av tenner og til å lindre/rense forskjellige hudproblemer.   Aktivert kull er laget ved å brenne en karbonkilde som tre eller kokosnøttskall. Når dette er... Les mer