1. Økologisk Hirseflak - 500 gr - Rømer

    kr 58,65
    INGREDIENSER Økologiske hirseflak Les mer
  2. Økologisk Hel Hirse - 1 kg - Rømer

    kr 69,00
    Hirse er en gammel kulturplante som stammer fra Øst-Asia. Hirse tåles av de fleste og er naturlig fri for gluten. Hirse kan anvendes til grøt, spises som ris og inngå i vegetabilske retter. Tilberedning: 1 del hirse til 2 deler vann, kokes i ca.30-35 min. Det anbefales å skylle hirsen innen den kokes.   INGREDIENSER Økologisk hirse   NÆRINGSINNHOLD pr 100 gr   Energi 1506KJ/360kcal Fett 3,9g Hvorav mettede fettsyrer 0,7g Karbohydrater 68,6g Hvorav sukkerarter 8,8g Protein 10,6g Salt 0,01g   Les mer
  3. Økologisk Havrekli - 400 gr - Biogan

    kr 55,20
    For saftige brød med fiber. Havrekli er velegnet som frokostcereal eller som ingrediens i bakevarer. INGREDIENSER Økologisk havrekli   NÆRINGSINNHOLD pr 100 gr Energi 1518KJ/360kcalFett 6,6gHvorav mettede fettsyrer 1,1gKarbohydrater 55gHvorav sukkerarter 1,3gProtein 11gSalt <0,01g Les mer
  4. Bokhvetegryn - Økologisk - 500 g

    kr 55,20 Fra kr 43,70
    Bokhvete er ingen kornsort, men en nøtt. Den er derfor naturlig glutenfri. Bokhvete har et høyt innhold av protein og lysin – en essensiell aminosyre som kroppen selv ikke kan fremstille, som må tilføres gjennom mat. Den inneholder dessuten mye kostfiber, jern, fosfor, kalium og magnesium. Bokhvete er en av de billigste og mest effektive måtene å få i seg supermat på. Selv om det kalles "hvete", er bokhvete faktisk ikke er relatert til hvete. Det er en frøfrukt som er relatert til rabarbra og sorrel, så det kan en være erstatning for korn for folk som er følsomme for hvete eller andre kornsorter som inneholder gluten. BRUKES TIL Bokhvete kan... Les mer
  5. Hummus - Just Wholefoods - 125 g

    kr 43,70 Fra kr 36,80
    Økologisk hummus  Klassisk tradisjonell gresk og arabisk dipp med kikerter, hvitløk, sesamfrø og persille klart til bruk, tilsettes bare vann og sitron. Brukes som dipp til grønnsaker, brød eller taco. Tilberedning: posens innhold blandes med 180 ml kokende vann, rør til blandingen blir jevn. Tilsett saften av ½ sitron og 1 ts vegetabilsk olje. Avkjøles og settes i kjøleskapet en stund så kikertmelet kan svelle. Les mer
  6. Rå økologisk sjøspaghetti - Sea Spaghetti - 125g

    kr 182,85 Fra kr 126,50
    Rå, økologisk hav-spaghetti (Himanthalia elongata) Denne sjøgrønnsaken er veldig smakfull og en av de mest populære. Den vokser i dypet langs kysten - i røft farvann. Bruk:Sjøgresset kan spises som vanlig spaghetti, men også rått. KoktKok sjøgresset i 10-15 minutter. Du kan tilsette pastasaus, pasta, ris, andre grønnsaker, lage kasserolle, bruke det i stekte retter, på pizza, som paifyll eller dele det opp og blande det i salater. Du kan også steke spaghettien i smør. Først hell kokende vann over spaghettien og derretter skyll spaghettien under kaldt vann. Stek så spaghettien i smør og drypp litt sitronsaft... Les mer