• Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Knekkebrød Amarant multikorn - 250 g - Allos



kr 48,99

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

En sunn vinner på frokostbordet. Herlig sprøtt og luftig knekkebrød laget på fullkornsrug og amarantmel.
Ingredienser:

Rugmel fullkorn* (65%), aramantmel fullkorn* (20%), frøblanding* (sesamfrø, gule og brune linfrø*, bokhvete*, havreflak*), (8%), havsalt, karve*, koriander*.

Detaljer

Knekkebrødet har en lett nøtteaktig smak. De utvalgte ingrediensene er rik på næring og gode for fordøyelsen.

 

Amarant er en frøplante som har blitt brukt som mat i 7000 år. Aztekerne mente den var en gave fra Gud og kalte den “gudenes gylne korn”. Amarant er naturlig glutenfri og den gir knekkebrødet et liten nøttesmak.

Rug gir knekkebrødet mye smak og aroma.

 

 

BRUK
Brukes som en sunt alternativ til brød.

 

 

HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Aramant er full av mineraler og vitaminer. Spesielt kan vi nevne jern, kalsium, magnesium, kalium og B-vitaminer, samt viktige fettsyrer.

Rug er en viktig kilde til jern, kalium og andre mineraler.

 

 

ALLERGIINFORMASJON
Inneholder: Gluten, Sesamfrø, Nøtter

 

 

ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Økologiske dyrkning kan gi ingrediensene et høyere innhold av næringsstoffer.

 

 

NÆRINGSINNHOLD

per 100 g:


Energi 1471 kJ/351 kcal
Protein 9,1 g
Karbohydrater 62,5 g
hvorav sukkerarter 1,8 g
Fett 3,4 g
hvorav mettet 0,6 g
Salt 1,8 g
Fiber 16,0 g

 

 

 

OM ALLOS
Produsert i Tyskland.

Allos utvikler vegetarisk og vegansk mat for folk som synes det er viktig med bærekraft og vet hva som er bra for dem. Fokuset er konsekvent på økologisk fordi de beste matvarer ikke trenger kunstig gjødsel og sprøytemidler.

Allos er forpliktet til rettferdig og langsiktig samarbeid med bønder og partnere.

 

Tilleggsinformasjon

Avansert filter Økologisk, Vegan
Ingredienser Rugmel fullkorn* (65%), aramantmel fullkorn* (20%), frøblanding* (sesamfrø, gule og brune linfrø*, bokhvete*, havreflak*), (8%), havsalt, karve*, koriander*.
Best før dato 3. des. 2019