Detaljer
Spelt, ofte kalt urkornet, er stamfaren til dagens hvetesorter og er en spesielt næringsrik korntype med en lav glykemisk indeks. Spelt har et høyt jern- og proteininnhold, i tillegg til en høy andel enumettede fettsyrer. På grunn av det høye fiberinnholdet er spelt bra for fordøyelsen og erfaringer viser at de som har lav toleranse for hvetemel, ofte kan benytte speltmel. Spelt har gode bakeegenskaper og kan erstatte vanlig hvetemel.
Næringsinnhold per 100 g
Beskrivelse | Holli mølle perlespelt økologisk 500g |
Energi | 1413kJ / 337kcal |
Fett | 3,0g |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,29g |
Karbohydrater | 63,0g |
Hvorav sukkerarter | 0,73g |
Protein | 12,0g |
Salt | 0,06 g |
INGREDIENSER:
100% perler av SPELT. Ingredienene er økologisk dyrket.
OBS: Inneholder gluten.
Oppbevares tørt, kjølig og godt atskilt fra varer med sterk lukt.
Tilleggsinformasjon
Merke | Holli Mølle |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Baking |
Ingredienser | 100% perler av SPELT. Ingredienene er økologisk dyrket. Inneholder gluten. |
Produsert i land | Norge |
Best før dato | 14. des. 2022 |