Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Laktosefri Laktosefri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Økologisk, Glutenfri Pizzabunnmiks - 350 g - Det Glutenfrie Verkstedet



kr 37,95

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

GOD, GLUTENFRI PIZZABUNN!

Nå er pizza tilbake på menyen og det spiller egentlig ingen rolle om det er fredag eller tirsdag – denne pizzabunn miksen smaker like godt uansett.
Ingredienser:

Sammalt rismel*, maisstivelse*, rismel*, bakepulver (hevemiddel / natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel (monokaliumtartrat), maisstivelse*), fortykningsmiddel (guarkjernemel*), quinoa surdeigspulver (quinoamel*, rismel*, startkulturer), havsalt, tørrgjær, rårørsukker*, fortykningsmiddel (xanthangummi). *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

Detaljer

PIZZABUNN

Da eldstemann også fikk cøliaki ble den tradisjonelle fredags pizza’n en liten utfordring. Her fikk jeg masse inspirasjon og hjelp fra ungdommen selv (heldigvis) og resultatet har blitt så bra!


 

GOD, GLUTENFRI PIZZABUNN!

Nå er pizza tilbake på menyen og det spiller egentlig ingen rolle om det er fredag eller tirsdag – denne pizzabunn miksen smaker like godt uansett. Du tilsetter kun 2,5 dl lunkent vann og 2 ss olje, blandes godt i kjøkkenmaskin og kjevles ut til en tynn pizzaleiv. Bruk gjerne ett ekstra bakeark som gjør det enklere å bruke kjevle til å kjevle ut en tynn og god pizzabunn. Smør på pizzasaus og ta på det pizzafyllet du elsker. Og litt ost på toppen, selvfølgelig!

 


LAG PIZZASNURRER ELLER CALZONE

Samme miks kan du enkelt lage calzone av, en stor, eller flere små.
Jeg lager også ofte pizzasnurrer da de er supre å fryse ned slik at de unge i huset kan ta med i matpakken, eller enkelt tine opp til et mellommåltid.


 

TIPS

Ikke legg altfor mye fyll på deigen – det som da ofte skjer er at deigen forblir litt rå.





INGREDIENSER I GLUTENFRI PIZZABUNN

Sammalt rismel*, maisstivelse*, rismel*, bakepulver (hevemiddel / natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel (monokaliumtartrat), maisstivelse*), fortykningsmiddel (guarkjernemel*), quinoa surdeigspulver (quinoamel*, rismel*, startkulturer), havsalt, tørrgjær, rårørsukker*, fortykningsmiddel (xanthangummi). 

 *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

 

 

 

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi 1438 kJ (339 kcal)
Fett 1,2 g
Mettet fett 0,3 g
Karbohydrater 75,0 g
Sukkerarter 1,3 g
Fiber 3,3 g
Protein 4,9 g
Salt 2,1 g

 

 

 

 

OM DET GLUTENFRIE VERKSTED




DET GLUTENFRIE VERKSTED….…er et resultat av mange timer på let etter gode, næringsrike, glutenfrie produkter. Da jeg selv fikk cøliaki og diabetes, gikk det ikke

lang tid før jeg savnet glutenfrie produkter med god smak og sunne ingredienser. Etter mange forsøk på kjøkkenbenken har Det Glutenfrie Verksted lansert en rekke

melmikser som ivaretar dette på en ekte og naturlig måte. 

 

Alt glutenfritt, og økologisk, så klart!



OM MEG

Det Glutenfrie Verksted ble etablert med bakgrunn i min egne bakeglede, min interesse for næringsrik og god mat og mitt ønske er at mine produkter kan være med på å

gjøre din reise til å finne gode, næringsrike, sunne, glutenfrie alternativer enklere enn hva jeg opplevde da jeg fikk cøliaki. Etterhvert som min eldste sønn også fikk cøliaki

vokste motivasjonen til å gjøre en forskjell, og sørge for at vi fortsatt kunne glede oss over og nyte neste måltid. 

 

Jeg er så absolutt ingen sunnhetsfantast, men jeg er opptatt av god og næringsrik mat selv om det må være glutenfritt. At bakemiksene og rent mel i posen serien er

økologiske er jeg også veldig stolt av!

 

Jeg jobber kontinuerlig med produktutvikling, og har allerede flere nyheter på gang. Bakemiksene har som mål å gjøre din hverdag litt enklere, litt sunnere ved at du selv

kan bake ditt eget brød, kake eller middagsalternativ. Nå har jeg også lansert en egen serie med rent mel i posen som gjør det enda enklere for deg om du har dine egne

favorittoppskrifter. Og så gjelder det å gjøre hverdagen litt enklere ved å ha enkle løsninger om du er på farta, på vei til trening, overnatting eller ut på tur.

Har du ønsker, eller tips, send meg gjerne en mail! Sammen kan vi gjøre vår hverdag enda bedre og mer smakfull:)

 

Må heller ikke glemme å fortelle at det er ingen hvetestivelse i mine produkter – bra, ikke sant


Tilleggsinformasjon

Merke Det Glutenfrie Verkstedet
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Produsert i Norge, Vegan, Laktosefri, Glutenfritt
Ingredienser Sammalt rismel*, maisstivelse*, rismel*, bakepulver (hevemiddel / natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel (monokaliumtartrat), maisstivelse*), fortykningsmiddel (guarkjernemel*), quinoa surdeigspulver (quinoamel*, rismel*, startkulturer), havsalt, tørrgjær, rårørsukker*, fortykningsmiddel (xanthangummi). *Fra sertifisert økologisk jordbruk.
Best før dato 27. apr. 2020