Altshop Info

02 Dec.

Oppskrifter

0

Hjemmelaget tranebærsaus med en nydelige appelsin smak - lett å lage... på bare 15 minutter!

 

Ingredienser:

300 g tranebær

Juicen fra 1 appelsin

50 g  kokosblomstsukker (eventuelt lønnesirup / honning)

100 g sukkerfritt appelsinsyltetøy

 

 

Slik gjør du:

Alle ingrediensene helles over i en kjele på svak varme på komfyren din. Rør til sukkeret og marmeladen smelter og blandingen begynner å boble. Kokes i 3-5 minutter, avhengig av om tranebærene er ferske eller frosne. De frosne mykner raskere. De skal være møre, men fortsatt hele, så prøv å knuse en for å se om de er myke (møre) nok. Sausen vil tykne når den avkjøles, men denne hjemmelagde versjonen er tynnere enn den du får kjøpt i butikken. 

Kan oppbevares i kjøleskapet i en uke.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.